Menu

Parkomschrijving Landal Coldenhove

Landal Coldenhove in Eerbeek – Gelderland – is een bungalowpark op een prachtige locatie. Het park ligt midden in de Veluwse bossen op 20 km. afstand van Arnhem. Je zit midden in de natuur tussen de eekhoorns, konijnen en zelfs herten. Het is daardoor een ideaal vertrekpunt om de Veluwe te ontdekken.

Van alles te zien en te doen

Op en om het park is van alles te doen voor jong en oud. Het park heeft een groot aantal faciliteiten voor kinderen en volwassenen. Zo zijn er o.a. een overdekt zwembad, bowlingbanen, speeltuinen en verschillende horecavoorzieningen. Ook is het mogelijk om fietsen te huren op het park, een aanrader met het oog op de mooie fietsroutes in de omgeving.

Gezellig midgetgolf spelen op het park
© Landal GreenParks

Ook in de omgeving van Landal Coldenhove hoeft niemand zich te vervelen. Bezoek gezellige plaatsen als Apeldoorn en Zutphen, laat de kinderen spelen bij Kids Playground in Apeldoorn en ontdek de prachtige natuur.

Door de vele mogelijkheden in en om het park is Landal Coldenhove geschikt voor alle leeftijden. Volwassenen én kinderen zullen hier een heerlijke tijd hebben!

Op Landal Coldenhove staan mooie huisjes in de natuur
© Landal GreenParks

Mooie bungalows in het bos

Op Landal Coldenhove vind je comfortabele bungalows die in het bos zijn gelegen. Er zijn bungalows voor 2 tot 12 personen die zijn voorzien van alle comfort en gemak. Ook zijn er speciale bungalows voor mindervaliden op het vakantiepark te vinden. In een groot aantal bungalows is bovendien je huisdier welkom.

Kamperen op Landal Coldenhove

Vakantiepark Landal Coldenhove beschikt ook over een camping met 180 ruime campingplaatsen. Alle campingplaatsen beschikken over elektra, ook zijn er plaatsen met een CAI- en/of een wateraansluiting. Verder kan je gebruik maken van alle faciliteiten van het bungalowpark.

Ook kamperen is mogelijk bij Landal Coldenhove
© Landal GreenParks

Ook is het mogelijk te kamperen in een van de ruime safaritenten. Deze ruime tenten zijn volledig ingericht en beschikken o.a. over een keuken, zit- en eethoek, slaapvertrekken en een chemisch toilet.

Zoek een ander vakantiepark