6-persoons luxe bungalow 6L1 (mindervaliden)

Landal Coldenhove in Eerbeek, Gelderland

Aangepaste 6-persoons vakantiewoning in Eerbeek, Gelderland. Deze 6-persoons vakantiewoning beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, drie slaapkamers, twee badkamers en twee toiletten. Kindvriendelijk.

Impressie van deze 6-persoons vakantiewoning op Landal Coldenhove

De 6-persoons vakantiewoning is te vinden op Landal Coldenhove. Landal Coldenhove is schitterend gelegen in de bossen vlak bij Eerbeek. Het bungalowpark ligt midden op de Veluwe en is dus ideaal voor liefhebbers van natuur. Hier vind je de volledige beschrijving van deze vakantiewoning.

Kenmerken van deze vakantiewoning

Bekijk alle kenmerken van deze vakantiewoning of controleer direct de beschikbaarheid van deze vakantiewoning in Gelderland.

Over het vakantiepark

Deze vakantiewoning is te vinden op Landal Coldenhove. Landal Coldenhove in Eerbeek – Gelderland – is een bungalowpark op een prachtige locatie. Het park ligt midden in de Veluwse bossen op 20 km. afstand van Arnhem. Je zit midden in de natuur tussen de eekhoorns, konijnen en zelfs herten. Het is daardoor een ideaal vertrekpunt om de Veluwe te ontdekken.

Ga naar de parkpagina van Landal Coldenhove om alles te weten te komen over dit vakantiepark in Gelderland.

Faciliteiten op dit park

vernieuw

Dubbelklik in de kaart om deze te verschuiven en in of uit te zoomen. (vernieuw kaart)

Adresgegevens

Landal Coldenhove
Boshoffweg 6
6961 LD Eerbeek

Deze 6-persoons vakantiewoning boeken?

Wil je direct een verblijf in deze 6-persoons vakantiewoning op Landal Coldenhove boeken? Ga dan naar de website van Landal GreenParks en bekijk de beschikbaarheid en prijzen van deze vakantiewoning in Eerbeek.

Meer over deze accommodatie

Vakantieparken in de omgeving

Kijk hier voor meer vakantieparken in Gelderland.