Over Vakantiepark Arnhem

Lees alles over dit vakantiepark in Gelderland

Hieronder vind je een uitgebreide omschrijving van Vakantiepark Arnhem. Vakantiepark Arnhem is een vakantiepark in Gelderland en is te vinden in de plaats Arnhem.

Impressie van Vakantiepark Arnhem in Arnhem, Gelderland

Wil je meer weten over de verschillende soorten accommodaties, de voorzieningen of bijvoorbeeld de omgeving van dit vakantiepark? Maak dan een keuze uit een van de onderwerpen hierboven en kom alles te weten over dit vakantiepark in Arnhem.

Informatie over Vakantiepark Arnhem

Vakantiepark Arnhem in Schaarsbergen, Arnhem – Gelderland – is een uitgebreid gezinspark dat midden in de natuur ligt. Het vakantiepark is door de ligging op de Veluwe erg geschikt voor liefhebbers van rust en natuur. In de bossen rondom het park is het heerlijk wandelen en fietsen.

Op het vakantiepark vind je o.a. een overdekt zwembad dat bij lekker weer te openen is. Verder zijn er verschillende speelmogelijkheden en is er tijdens de schoolvakanties een recreatieprogramma op het park. Dit maakt Vakantiepark Arnhem ook erg geschikt voor gezinnen met kinderen.

Faciliteiten op Vakantiepark Arnhem

Behalve een overdekt zwembad met apart peuterbad vind je nog veel meer faciliteiten op het vakantiepark. Zo zijn er verschillende speeltuintjes op het terrein te vinden en zijn er diverse sport- en spelmogelijkheden. Een potje midgetgolf, jeu de boules of tennis? Op het park is het allemaal mogelijk.

Ook voor de inwendige mens wordt gezorgd. Zo kan je voor een hapje en een drankje terecht bij het gezellige restaurant de Burght. Ook vind je hier een lekker terras waar het op zonnige dagen goed toeven is. Kook je liever zelf in je eigen accommodatie? Op Vakantiepark Arnhem vind je een supermakrt waar je terecht kan voor de dagelijkse boodschappen.

In de omgeving van het vakantiepark

In de omgeving van Vakantiepark Arnhem zal niemand zich hoeven te vervelen. Voor jong en oud is er genoeg te beleven waardoor het park geschikt is voor gasten van alle leeftijden. Een dagje naar de dierentuin, lekker winkelen in een van de leuke steden rondom het park of een bezoekje aan een leuk museum is allemaal mogelijk.

Verder vind je rondom het vakantiepark prachtige natuur waar je heerlijk kan wandelen en fietsen. Heb je zelf geen fietsen bij je dan kan je deze natuurlijk huren op het park. In de bossen rondom het park kan je uren dwalen zonder iemand tegen te komen. Dus ook voor liefhebbers van rust en natuur is Vakantiepark Arnhem zeker aan te raden!

Mooie chalets in de natuur

Op Vakantiepark Arnhem vind je vrijstaande chalets voor 4 tot 8 personen. De chalets zijn voorzien van alle comfort en gemak. Zo zijn een complete keuken, een badkamer en een eigen terras met tuinmeubilair standaard aanwezig bij iedere accommodatie. Ook je hond is van harte welkom bij Vakantiepark Arnhem.

En wil je helemaal in de natuur overnachten dan kan je terecht op de camping. Voor gasten die geen zin hebben om zelf een tent op te zetten zijn er compleet ingerichte vakantietenten beschikbaar op het park. Je ziet het, een geschikte accommodatie moet zeker te vinden zijn op dit leuke park in Gelderland.

Vakantie op de Veluwe

Lijkt een vakantie op de Veluwe je wel wat? Lees dan snel verder om alles te weten te komen over de faciliteiten op het vakantiepark, de verschillende soorten chalets en leuke uitstapjes in de omgeving van Vakantiepark Arnhem. Als je eenmaal een leuke accommodatie hebt gevonden kan je deze direct online boeken bij de aanbieder.

Vakantiepark Arnhem is een erg leuk park voor families met kinderen én voor natuurliefhebbers. Bekijk dus snel alle informatie over het vakantiepark en kies ook voor een heerlijke vakantie in de natuur op Vakantiepark Arnhem op de Veluwe.

Vakantiepark Arnhem boeken?

Wil je direct een verblijf op Vakantiepark Arnhem boeken? Ga dan naar de website van Oostappen Groep Vakantieparken en bekijk de beschikbaarheid en prijzen of kies voor een van de lastminute-aanbiedingen bij Vakantiepark Arnhem in Schaarsbergen, Arnhem.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Vakantiepark Arnhem
Kemperbergerweg 771
6816 RW Schaarsbergen, Arnhem

Bekijk hier de ligging van Vakantiepark Arnhem.