Landal West Terschelling

Landal West Terschelling in West-Terschelling – Friesland – is een nieuw vakantiepark van Landal GreenParks. Hier kan je terecht voor een heerlijke vakantie op Terschelling. Het complex ligt direct bij het gezellige dorp en vlak naast het bos.

Vanaf het vakantiecomplex kan je dit waddeneiland prima ontdekken per fiets. Het ligt erg centraal waardoor alle dorpen met de fiets te bereiken zijn. Het eiland Terschelling leent zich hoe dan ook prima voor lange fietstochten door bossen en duinen. De schitterende natuur op het eiland zal je zeker verbazen.

Ontdek Terschelling vanuit je appartement

Op Terschelling is er van alles te zien en te doen. Je vindt er het kilometers lange Noordzeestrand en de prachtige Waddenzee. De natuur is erg gevarieerd met mooie landschappen, bossen en de duinen. Het strand leent zich uitstekend voor lange wandelingen.

Op het eiland vind je verschillende leuke dorpjes die een bezoekje waard zijn. En natuurlijk zijn er genoeg bezienswaardigheden op Terschelling te vinden. Vanuit Landal West Terschelling kan je al dit moois eenvoudig bereiken.

Luxe appartementen op Terschelling

In Landal West Terschelling vind je comfortabele en luxe appartementen voor 2 tot 6 personen. De appartementen zijn voorzien van alle gemak en comfort zoals een vaatwasser, luxe badkamer en een balkon of terras. Ook zijn er extra luxe appartementen met een eigen sauna en zonnehemel. In een aantal appartementen is je huisdier welkom.

Lijkt een vakantie op Terchelling je wel wat? Lees dan snel meer over de faciliteiten en soorten appartementen op Landal West Terschelling. Ook vind je een groot aantal tips voor leuke uitjes in de omgeving van het vakantiecomplex. Als je een geschikt appartement hebt gevonden kan je deze direct boeken. Ontdek ook de Wadden en kies voor een vakantie op Terschelling!

Naar Landal West Terschelling

Wil je er ook even tussenuit? Bekijk de prijzen en beschikbaarheid voor Landal West Terschelling.

controleer beschikbaarheid

Landal West Terschelling adres

Landal West Terschelling
Europalaan 35
8881 EJ West-Terschelling

routebeschrijving