Over Landal West Terschelling

Lees alles over dit vakantiepark in Friesland

Hieronder vind je een uitgebreide omschrijving van Landal West Terschelling. Landal West Terschelling is een vakantiepark in Friesland en is te vinden in de plaats West-Terschelling.

Impressie van Landal West Terschelling in West-Terschelling, Friesland

Wil je meer weten over de verschillende soorten accommodaties, de voorzieningen of bijvoorbeeld de omgeving van dit vakantiepark? Maak dan een keuze uit een van de onderwerpen hierboven en kom alles te weten over dit vakantiepark in West-Terschelling.

Informatie over Landal West Terschelling

Landal West Terschelling in West-Terschelling – Friesland – is een nieuw vakantiepark van Landal GreenParks. Vanaf het voorjaar van 2013 kan je hier terecht voor een heerlijke vakantie op Terschelling. Het complex ligt direct bij het gezellige dorp en vlak naast het bos.

Vanaf het vakantiecomplex kan je dit waddeneiland prima ontdekken per fiets. Het ligt erg centraal waardoor alle dorpen met de fiets te bereiken zijn. Het eiland Terschelling leent zich hoe dan ook prima voor lange fietstochten door bossen en duinen. De schitterende natuur op het eiland zal je zeker verbazen.

Ontdek Terschelling vanuit je appartement

Op Terschelling is er van alles te zien en te doen. Je vindt er het kilometers lange Noordzeestrand en de prachtige Waddenzee. De natuur is erg gevarieerd met mooie landschappen, bossen en de duinen. Het strand leent zich uitstekend voor lange wandelingen.

Op het eiland vind je verschillende leuke dorpjes die een bezoekje waard zijn. En natuurlijk zijn er genoeg bezienswaardigheden op Terschelling te vinden. Vanuit Landal West Terschelling kan je al dit moois eenvoudig bereiken.

Luxe appartementen op Terschelling

In Landal West Terschelling vind je comfortabele en luxe appartementen voor 2 tot 6 personen. De appartementen zijn voorzien van alle gemak en comfort zoals een vaatwasser, luxe badkamer en een balkon of terras. Ook zijn er extra luxe appartementen met een eigen sauna en zonnehemel. In een aantal appartementen is je huisdier welkom.

Lijkt een vakantie op Terchelling je wel wat? Lees dan snel meer over de faciliteiten en soorten appartementen op Landal West Terschelling. Ook vind je een groot aantal tips voor leuke uitjes in de omgeving van het vakantiecomplex. Als je een geschikt appartement hebt gevonden kan je deze direct boeken. Ontdek ook de Wadden en kies voor een vakantie op Terschelling!

Landal West Terschelling boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal West Terschelling boeken? Ga dan naar de website van Landal GreenParks en bekijk de beschikbaarheid en prijzen of kies voor een van de lastminute-aanbiedingen bij Landal West Terschelling in West-Terschelling.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Landal West Terschelling
Europalaan 35
8881 EJ West-Terschelling

Bekijk hier de ligging van Landal West Terschelling.