Prijzen en beschikbaarheid

Landal West Terschelling, West-Terschelling

Landal West Terschelling is een luxe appartementencomplex vlak bij het dorp West-Terschelling. Het ligt naast het bos en op fietsafstand van het Noordzeestrand.

Dit nieuwe vakantiepark ligt op een mooie locatie met de gezellige dorpjes en het strand op fietsafstand. Vanuit je appartement stap je zo de natuur in waar je heerlijk kan fietsen door bossen en duinen. In Landal West Terschelling vind je luxe en comfortabele appartementen tot 6 personen.

Hier vind je de uitgebreide beschrijving Landal West Terschelling. Of bekijk direct de prijzen en beschikbaarheid voor dit vakantiepark in Friesland.

Bijzonderheden

  • horecavoorzieningen
  • sport- en spelvoorzieningen
  • verhuurmogelijkheden

In het kort

  • ca. 79 accomodaties
  • honden welkom
  • niet autovrij, parkeren bij het huisje
  • ligging aan zee
  • aangeboden door Landal GreenParks

Vakantiehuizen

Op Landal West Terschelling vind je vakantiehuizen voor 2 tot 6 personen. Bijvoorbeeld:

2-persoons appartement type 2CA

Comfortabel 2-persoons appartement. Dit appartement beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, één slaapkamer, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 48 m² - gelijkvloers - type: appartement (bg of etage) - 1 slaapkamer - 1 badkamer - 1 toilet - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij (indien beschikbaar) - maximaal 2 personen

2-persoons appartement type 2CA

Prijzen en beschikbaarheid

4-persoons appartement type 4CA

Comfortabel 4-persoons appartement. Dit appartement beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 64 m² - gelijkvloers - type: appartement (bg of etage) - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij (indien beschikbaar) - maximaal 4 personen

4-persoons appartement type 4CA

Prijzen en beschikbaarheid

4-persoons luxe appartement type 4LA

Luxe 4-persoons appartement. Dit appartement beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer, een privé-sauna en een toilet.

In het kort: opp: 84 m² - gelijkvloers - type: appartement (bg of etage) - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij - sauna - maximaal 4 personen

4-persoons luxe appartement type 4LA

Prijzen en beschikbaarheid

Bekijk hier alle accommodaties op Landal West Terschelling.

Landal West Terschelling
West-Terschelling (Friesland)

Adresgegevens

Landal West Terschelling
Europalaan 35
8881 EJ West-Terschelling

routebeschrijving

Landal West Terschelling boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal West Terschelling boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Friesland. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Landal West Terschelling is.

prijzen en beschikbaarheid

Vakantieparken in de omgeving

Ook deze vakantieparken liggen in de buurt van Landal West Terschelling:

Landal Schuttersbos

Friesland, Midsland

Landal Schuttersbos is een knus bungalowpark op het mooie waddeneiland Terschelling. Dit kleine vakantiepark ligt heerlijk rustig tegen het bos en de duinen.

In het kort: ca. 41 accommodaties - huisdieren welkom - rust en natuur - strand en zee - ligging in de natuur - aangeboden door Landal GreenParks

Landal Schuttersbos

Prijzen en beschikbaarheid

Landal Vlieduyn

Friesland, Oost-Vlieland

Landal Vlieduyn is een kleinschalig complex op Vlieland. Strand en zee liggen slechts 200 meter van je appartement. Net als de duinen en het bos. Kortom, een heerlijke plek voor wie wil genieten van de rust en natuur. Maar natuurlijk ook voor liefhebbers van strand en zee.

In het kort: ca. 36 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - strand en zee - ligging aan zee, in de natuur - aangeboden door Landal GreenParks

Landal Vlieduyn

Prijzen en beschikbaarheid

Boomhiemke

Friesland, Hollum

Boomhiemke is een vakantiepark op Ameland op slechts enkele minuten lopen van het strand. Het park is mooi gelegen aan de rand van de duinen en een uitgestrekt natuurgebied.

In het kort: ca. 457 accommodaties - huisdieren welkom - beauty en wellness - kinderen en familie - rust en natuur - strand en zee - ligging aan zee, in de natuur - aangeboden door Roompot Vakanties

Boomhiemke

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier als je een ander vakantiepark in Friesland zoekt.