Prijzen en beschikbaarheid

Waterpark Oan ‘e Poel, Terherne

Waterpark Oan 'e Poel is een kleinschalig vakantiepark midden in het Friese watersportgebied. Het vakantiepark is zeer geschikt voor liefhebbers van watersport.

Op het vakantiepark vind je accommodaties tot 10 personen, alle bungalows liggen aan het water en hebben een aanlegsteiger. Vanuit het park vaar je zo de Friese meren op en kan je het gebied verkennen vanaf het water. Ook voor liefhebbers van rust en natuur heeft het vakantiepark van alles te bieden.

Hier vind je de uitgebreide beschrijving Waterpark Oan ‘e Poel. Of bekijk direct de prijzen en beschikbaarheid voor dit vakantiepark in Friesland.

Bijzonderheden

  • sport- en spelvoorzieningen
  • zwemmogelijkheid
  • verhuurmogelijkheden

In het kort

  • ca. 33 accomodaties
  • honden welkom
  • autovrij vakantiepark
  • ligging aan het water, in de natuur
  • aangeboden door Hogenboom en Roompot Vakanties

Vakantiehuizen

Op Waterpark Oan ‘e Poel vind je vakantiehuizen voor 4 tot 10 personen. Bijvoorbeeld:

4-persoons bungalow type Lytse Poel

Comfortabele 4-persoons bungalow. Deze bungalow beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 45 m² - gelijkvloers - type: bungalow - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - huisdiervrij - maximaal 4 personen

4-persoons bungalow type Lytse Poel

Prijzen en beschikbaarheid

4-persoons bungalow type Skonkepôle

Comfortabele 4-persoons bungalow. Deze bungalow beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer en twee toiletten.

In het kort: opp: 90 m² - 2 etages - type: bungalow - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 2 toiletten - huisdiervrij - maximaal 4 personen

4-persoons bungalow type Skonkepôle

Prijzen en beschikbaarheid

6-persoons bungalow type Skonkepôle

Comfortabele 6-persoons bungalow. Deze bungalow beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, drie slaapkamers, een badkamer en twee toiletten.

In het kort: opp: 90 m² - 2 etages - type: bungalow - 3 slaapkamers - 1 badkamer - 2 toiletten - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij (indien beschikbaar) - maximaal 6 personen

6-persoons bungalow type Skonkepôle

Prijzen en beschikbaarheid

Bekijk hier alle accommodaties op Waterpark Oan ‘e Poel.

Waterpark Oan ‘e Poel
Terherne (Friesland)

Adresgegevens

Waterpark Oan ‘e Poel
Buorren 1A
8493 LC Terherne

routebeschrijving

Waterpark Oan ‘e Poel boeken?

Wil je direct een verblijf op Waterpark Oan ‘e Poel boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Friesland. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Waterpark Oan ‘e Poel is.

prijzen en beschikbaarheid

Vakantieparken in de omgeving

Ook deze vakantieparken liggen in de buurt van Waterpark Oan ‘e Poel:

Landal Waterpark Terherne

Friesland, Terherne

Landal Waterpark Terherne is een kleinschalig vakantiepark dat in het hart van de Friese meren ligt. Dit luxe park is een ideale bestemming voor liefhebbers van watersport.

In het kort: ca. 32 accommodaties - huisdieren welkom - luxe - meren en plassen - rust en natuur - ligging aan het water - aangeboden door Landal GreenParks

Landal Waterpark Terherne

Prijzen en beschikbaarheid

Landal Waterpark Sneekermeer

Friesland, Terherne

Landal Waterpark Sneekermeer is een bungalowpark vlak bij het Sneekermeer. Alle bungalows liggen aan het water en staan in directe verbinding met het meer.

In het kort: ca. 68 accommodaties - huisdieren welkom - meren en plassen - rust en natuur - ligging aan het water, in de natuur - aangeboden door Landal GreenParks

Landal Waterpark Sneekermeer

Prijzen en beschikbaarheid

Buitenplaats It Wiid

Friesland, Eernewoude

Buitenplaats It Wiid is een waterrijk vakantiepark voor de hele familie. Het park ligt tussen de Friese meren en heeft een groot aantal watersportmogelijkheden.

In het kort: ca. 315 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - meren en plassen - rust en natuur - ligging aan het water, in de natuur - aangeboden door Roompot Vakanties

Buitenplaats It Wiid

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier als je een ander vakantiepark in Friesland zoekt.