Landal Waterpark Terherne

Landal Waterpark Terherne in Terherne – Friesland – is een kleinschalig vakantiepark met luxe waterwoningen. Het park ligt in het hart van de Friese meren en is de ideale bestemming voor liefhebbers van watersport. Vanaf je woning vaar je zo de Terhernster Poelen op met een vaarverbinding naar het Sneekermeer.

Maar niet alleen watersportliefhebbers zullen zich hier vermaken. Ook voor liefhebbers van natuur en rust heeft de omgeving van het park genoeg te bieden. Je kan er heerlijk wandelen en fietsen langs leuke dorpjes en door mooie natuurgebieden. Kortom, dit luxe vakantiepark heeft voor ieder wat wils.

Faciliteiten op Landal Waterpark Terherne

Op Landal Waterpark Terherne vind je zelf weinig faciliteiten. Vlak bij het park vind je o.a. een haven met een trailerhelling en kan je boten en fietsen huren. Direct aan het vakantiepark liggen de Terhernster Poelen waar je o.a. kan zwemmen en varen.

Vlak bij Landal Waterpark Terherne ligt het dorpje Terherne waar je terecht kan voor alle voorzieningen. Je vindt er verschillende restaurants, winkeltjes en een supermarkt, Alles wat je nodig hebt tijdens je verblijf ligt dus onder handbereik.

De omgeving van Waterpark Terherne

In de omgeving van Landal Waterpark Terherne is er van alles te beleven voor jong en oud. Behalve de vele watersportmogelijkheden zijn er tal van leuke uitstapjes te maken. Zo kan je naar verschillende dierentuinen, leuke dorpjes en steden bezoeken of een van de vele andere uitjes maken.

Natuurliefhebbers zullen volop genieten van de verschillende natuurgebieden die in de omgeving van het park liggen. Hier kan naar hartelust gewandeld en gefietst worden door de mooie Friese natuur. En ook langs het Friese water is het natuurlijk genieten geblazen.

Luxe vakantiewoningen aan het water

Op Landal Waterpark Terherne vind je luxe waterwoningen voor 4 tot 8 personen. De vakantiewoningen zijn natuurlijk voorzien van alle gemak en comfort en zijn direct aan het water gelegen. Vanaf je woning vaar je zo de Terhernster Poelen op met een eigen of gehuurde zeilboot of sloep.

De vakantiewoningen beschikken verder standaard over een terras met tuinmeubilair, een compleet uitgeruste keuken en een comfortabele badkamer. In een aantal van de woningen is boivendien je huisidier van harte welkom.

Op vakantie in Terherne

Lijkt een vakantie of lang weekend in Terherne jou ook wel wat? Lees dan snel verder om alles te weten te komen over Landal Waterpark Terherne. We hebben alle informatie over de faciliteiten, soorten vakantiewoningen en de omgeving al voor je verzameld.

Als je een geschikte accommodatie hebt gevonden kan je deze direct online boeken. Zo ben jij in ieder geval verzekerd van een leuke vakantiewoning aan het Friese water. We weten zeker dat je volop zult genieten van een heerlijke tijd op dit leuke vakantiepark in Friesland.

Naar Landal Waterpark Terherne

Wil je er ook even tussenuit? Bekijk de prijzen en beschikbaarheid voor Landal Waterpark Terherne.

controleer beschikbaarheid

Landal Waterpark Terherne adres

Landal Waterpark Terherne
Kupersleantsje 34
8493 LR Terherne

routebeschrijving