Faciliteiten op Landal Waterpark Terherne

De voorzieningen op dit vakantiepark in Friesland

Bekijk hier alle voorzieningen en faciliteiten op Landal Waterpark Terherne in Terherne. Zo zie je meteen wat dit vakantiepark in Friesland allemaal te bieden heeft.

Impressie van Landal Waterpark Terherne in Terherne, Friesland

Hou er wel rekening mee dat op een aantal vakantieparken niet alle voorzieningen het hele jaar door geopend zijn. Vooral bij een verblijf buiten het hoogseizoen kan dit het geval zijn. Meer informatie over de actuele openingstijden van de faciliteiten vind je op de website van het vakantiepark.

Voorzieningen en faciliteiten

Ben je benieuwd welke voorzieningen je kan verwachten op Landal Waterpark Terherne? Hieronder vind je een handig overzicht van alle faciliteiten van dit vakantiepark in Terherne. Zo weet je meteen of je op het vakantiepark uit eten kan, lekker kan zwemmen en welke andere voorzieningen er aanwezig zijn.

Sport- en spelfaciliteiten

  • Vismogelijkheden

Zwemmogelijkheden

  • Meer

Verhuurmogelijkheden

  • Bootverhuur

Parkfaciliteiten

  • Maximaal 1 km. van het strand
  • Internet (Wi-Fi) gehele park (gratis)
  • Receptie op het park

Landal Waterpark Terherne is een kleinschalig park met weinig voorzieningen. Op loopafstand ligt het dorp Terherne waar je o.a. diverse restaurants en een supermarkt vindt.

Landal Waterpark Terherne boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal Waterpark Terherne boeken? Ga dan naar de website van Landal GreenParks en bekijk de beschikbaarheid en prijzen of kies voor een van de lastminute-aanbiedingen bij Landal Waterpark Terherne in Terherne .

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Landal Waterpark Terherne
Kupersleantsje 34
8493 LR Terherne

Bekijk hier de ligging van Landal Waterpark Terherne.