Over Landal Waterpark Sneekermeer

Lees alles over dit vakantiepark in Friesland

Hieronder vind je een uitgebreide omschrijving van Landal Waterpark Sneekermeer. Landal Waterpark Sneekermeer is een vakantiepark in Friesland en is te vinden in de plaats Terherne.

Impressie van Landal Waterpark Sneekermeer in Terherne, Friesland

Wil je meer weten over de verschillende soorten accommodaties, de voorzieningen of bijvoorbeeld de omgeving van dit vakantiepark? Maak dan een keuze uit een van de onderwerpen hierboven en kom alles te weten over dit vakantiepark in Terherne.

Informatie over Landal Waterpark Sneekermeer

Landal Waterpark Sneekermeer in Terherne – Friesland – is een mooi bungalowpark vlak bij het Sneekermeer. Watersportliefhebbers kunnen hun hart hier ophalen. Verken bijvoorbeeld de omgeving per boot of vaar vanaf je eigen aanlegsteiger naar het leuke stadje Sneek.

Dit nieuwe vakantiepark is een goede uitvalsbasis om de mooie omgeving met gezellige steden en prachtige natuur te ontdekken. In de omgeving kan je heerlijk wandelen en fietsen en is er van alles te doen. Op dit kleinschalige vakantiepark zal je volop genieten van een heerlijke vakantie in Friesland.

Ontdek Friesland vanuit Waterpark Sneekermeer

Door de mooie ligging van dit vakantiepark kan je eigenlijk alle kanten op. Watersportmogelijkheden vind je naast de deur en er zijn veel bezienswaardigheden in de omgeving van het park. Huur een boot, stap op de fiets of verken de omgeving met de auto. Er is genoeg te beleven en te zien rondom Landal Waterpark Sneekermeer.

Vrijstaande vakantiewoningen aan het water

Op Landal Waterpark Sneekermeer vind je vrijstaande vakantiewoningen voor 4 tot 8 personen. Alle vakantiewoningen liggen aan het water en hebben een eigen aanlegsteiger.

Vanuit je bungalow vaar je zo naar het Sneekermeer en wachten honderden kilometers waterwegen om ontdekt te worden. Of geniet op je steiger met een drankje van de ondergaande zon, ook dat is vakantie.

De vakantiewoningen zijn voorzien van alle gemak en comfort. Zo beschikken ze over een volldig uitgeruste keuken, mooie woonkamer en een heerlijk terras. In een aantal vakantiewoningen is je huisdier welkom.

Ga op vakantie in Friesland

Als je eens op vakantie wilt naar Friesland is Landal Waterpark Sneekermeer een mooie start. Op deze pagina lees je alles over de faciliteiten op het vakantiepark, de soorten vakantiehuizen en wat er in de omgeving te doen is. Is Landal Waterpark Sneekermeer echt iets voor jou dan kan je direct online boeken. Lees dus snel verder en kies ook voor een verblijf op dit mooie vakantiepark in Friesland.

Landal Waterpark Sneekermeer boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal Waterpark Sneekermeer boeken? Ga dan naar de website van Landal GreenParks en bekijk de beschikbaarheid en prijzen of kies voor een van de lastminute-aanbiedingen bij Landal Waterpark Sneekermeer in Terherne.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Landal Waterpark Sneekermeer
Jongebuorren 5
8493 LX Terherne

Bekijk hier de ligging van Landal Waterpark Sneekermeer.