Over Recreatiecentrum Bergumermeer

Lees alles over dit vakantiepark in Friesland

Hieronder vind je een uitgebreide omschrijving van Recreatiecentrum Bergumermeer. Recreatiecentrum Bergumermeer is een vakantiepark in Friesland en is te vinden in de plaats Sumar.

Impressie van Recreatiecentrum Bergumermeer in Sumar, Friesland

Wil je meer weten over de verschillende soorten accommodaties, de voorzieningen of bijvoorbeeld de omgeving van dit vakantiepark? Maak dan een keuze uit een van de onderwerpen hierboven en kom alles te weten over dit vakantiepark in Sumar.

Informatie over Recreatiecentrum Bergumermeer

Recreatiecentrum Bergumermeer in Sumar – Friesland – is een erg leuk familiepark op een mooie locatie. Het vakantiepark ligt vlak bij het Bergumermeer waar veel watersporten kunnen worden beoefend, dit maakt het een ideale bestemming voor liefhebbers van watersport. Het park heeft zelfs een eigen jachthaven en trailerhelling.

Maar ook natuurliefhebbers zullen volop genieten tijdens een vakantie in dit vakantiepark. In de omgeving vind je prachtige natuur waar je heerlijk kunt fietsen en wandelen. Ook een bezoekje aan Nationaal Park De Alde Feanen mag niet ontbreken tijdens je verblijf.

Faciliteiten voor jong en oud

Op Recreatiecentrum Bergumermeer is van alles te doen, er zijn veel faciliteiten voor jong en oud. Zo vind je er verschillende sport- en spelfaciliteiten, speeltuintjes en een overdekt zwembad. Ook zijn er op het vakantiepark verschillende horecavoorzieningen te vinden en is er een supermarktje.

Niet alleen op het park maar ook in de omgeving is er van alles te beleven. Bij het park ligt natuurlijk het Bergumermeer met verschillende recreatiemogelijkheden en in de directe omgeving is het heerlijk wandelen en fietsen. Ook leuke plaatsjes als Drachten, Dokkum en Leeuwarden zijn vanaf het park uitstekend te bereiken. Niemand zal zich hier dus hoeven te vervelen.

Mooie accommodaties aan het water

Op Recreatiecentrum Bergumermeer vind je mooie accommodaties voor 4 tot 6 personen. De villa’s en bungalows zijn voorzien van alle gemakken en een aantal is direct aan het water gelegen. Sommige villa’s beschikken zelfs over een eigen aanlegsteiger.

Kortom, dit leuke familiepark heeft alle ingrediƫnten voor een heerlijke vakantie in Friesland vol waterpret. Lees snel meer over Recreatiecentrum Bergumermeer en ontdek alles over de faciliteiten, accommodaties en uitjes in de omgeving.

Lijkt een vakantie op Recreatiecentrum Bergumermeer je wel wat? Dan kan je bij de aanbieder van dit park direct online een verblijf boeken. We wensen je alvast een heerlijk verblijf in het waterrijke Friesland.

Recreatiecentrum Bergumermeer boeken?

Wil je direct een verblijf op Recreatiecentrum Bergumermeer boeken? Ga dan naar de website van Hogenboom Vakantieparken en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij Recreatiecentrum Bergumermeer in Sumar.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Recreatiecentrum Bergumermeer
Solcamastraat 30
9262 ND Sumar

Bekijk hier de ligging van Recreatiecentrum Bergumermeer.