Omgeving van Landal Vitamaris

Leuke uitstapjes rondom dit vakantiepark in Friesland

Als je op vakantie gaat naar Friesland wil je natuurlijk wel wat van de omgeving zien. Daarom hebben we een aantal leuke uitstapjes in de omgeving voor je verzameld.

Impressie van Landal Vitamaris in Schiermonnikoog, Friesland

We hebben deze tips onderverdeeld in uitstapjes voor gezinnen met kinderen, bezienswaardigheden en activiteiten en leuke plaatsen in de omgeving van Landal Vitamaris in Schiermonnikoog. Zo heb je tijdens je verblijf op dit vakantiepark in Friesland altijd wel iets te doen. Kijk hier voor alle voorzieningen op het vakantiepark zelf.

Uitstapjes in de omgeving van Landal Vitamaris

Niet alleen op het vakantiepark maar ook in de omgeving van Landal Vitamaris is er genoeg te zien en te doen. Hier vind je enkele van de hoogtepunten in de omgeving van het vakantiepark. Kijk hier voor de exacte ligging van Landal Vitamaris in Schiermonnikoog.

Uitjes voor gezinnen met kinderen

  • De Berkenplas - 1 km van het park
    Leuk drink- & eethuis aan een mooie zoetwater recreatieplas met een speelstrand tussen de bossen en duinen.

  • Schelpenmuseum Paal 14 - 0.7 km van het park
    Bekijk de ruim 1500 schelpen die allemaal door het gezin de Boer zijn verzameld en laat je eigen strandvondsten determineren.

Activiteiten en bezienswaardigheden

Leuke plaatsen in de omgeving

  • Schiermonnikoog - 0.7 km van het park
    Pittoresk dorpje op het gelijknamige eiland met goed bewaardehistorisch karakter. Leuke restaurantjes, caf├ęs en terrasjes.

Let op: de vermelde afstanden zijn indicatief, de daadwerkelijk af te leggen afstand kan afwijken. Klik op de afstand voor een actuele routebeschrijving.

Wil je nog meer tips over bezienswaardigheden in de omgeving dan kan je terecht op de websites van de VVV Schiermonnikoog en Schier Web.

vernieuw

Dubbelklik in de kaart om deze te verschuiven en in of uit te zoomen. (vernieuw kaart)

Landal Vitamaris boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal Vitamaris boeken? Ga dan naar de website van Landal GreenParks en bekijk de beschikbaarheid en prijzen of kies voor een van de lastminute-aanbiedingen bij Landal Vitamaris in Schiermonnikoog.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Landal Vitamaris
Badweg 53
9166 NE Schiermonnikoog

Bekijk hier de ligging van Landal Vitamaris.