Prijzen en beschikbaarheid

Landal Vlieduyn, Oost-Vlieland

Landal Vlieduyn is een kleinschalig complex op Vlieland. Strand en zee liggen slechts 200 meter van je appartement. Net als de duinen en het bos. Kortom, een heerlijke plek voor wie wil genieten van de rust en natuur. Maar natuurlijk ook voor liefhebbers van strand en zee.

Op Landal Vlieduyn vind je moderne appartementen voor 2 tot 4 personen. Voorzien van alle gemak en comfort voor een ontspannen verblijf. In een aantal appartementen ben je met hond welkom. Op Vlieland kan je het hele jaar met je hond naar het strand.

Hier vind je de uitgebreide beschrijving Landal Vlieduyn. Of bekijk direct de prijzen en beschikbaarheid voor dit vakantiepark in Friesland.

Bijzonderheden

  • 200 meter van het strand
  • vlakbij duinen en bos
  • gratis bagageservice van en naar haven
  • op loopafstand van het dorp
  • wandelen en fietsen

In het kort

  • ca. 36 accomodaties
  • honden welkom
  • autovrij vakantiepark
  • ligging aan zee, in de natuur
  • aangeboden door Landal GreenParks

Vakantiehuizen

Op Landal Vlieduyn vind je vakantiehuizen voor 2 tot 4 personen. Bijvoorbeeld:

2-persoons appartement 2CA

Comfortabel 2-persoons appartement. Dit appartement beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, één slaapkamer, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 50 m² - gelijkvloers - type: appartement (bg of etage) - 1 slaapkamer - 1 badkamer - 1 toilet - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij - Nespresso - maximaal 2 personen

2-persoons appartement 2CA

Prijzen en beschikbaarheid

2-persoons luxe appartement 2LA

Luxe 2-persoons appartement. Dit appartement beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, één slaapkamer, een badkamer, een privé-sauna en een toilet.

In het kort: opp: 58 m² - gelijkvloers - type: appartement (bg of etage) - 1 slaapkamer - 1 badkamer - 1 toilet - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij - Nespresso - sauna - maximaal 2 personen

2-persoons luxe appartement 2LA

Prijzen en beschikbaarheid

2- tot 4-persoons luxe appartement 2-4LA

Luxe 4-persoons appartement. Dit appartement beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, één slaapkamer, een badkamer, een privé-sauna en een toilet.

In het kort: opp: 58 m² - gelijkvloers - type: appartement (bg of etage) - 1 slaapkamer - 1 badkamer - 1 toilet - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij - Nespresso - sauna - maximaal 4 personen

2- tot 4-persoons luxe appartement 2-4LA

Prijzen en beschikbaarheid

Bekijk hier alle accommodaties op Landal Vlieduyn.

Landal Vlieduyn
Oost-Vlieland (Friesland)

Adresgegevens

Landal Vlieduyn
Duinkersoord 113
8899 BW Oost-Vlieland

routebeschrijving

Landal Vlieduyn boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal Vlieduyn boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Friesland. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Landal Vlieduyn is.

prijzen en beschikbaarheid

Vakantieparken in de omgeving

Ook deze vakantieparken liggen in de buurt van Landal Vlieduyn:

Landal West Terschelling

Friesland, West-Terschelling

Landal West Terschelling is een luxe appartementencomplex vlak bij het dorp West-Terschelling. Het ligt naast het bos en op fietsafstand van het Noordzeestrand.

In het kort: ca. 79 accommodaties - huisdieren welkom - rust en natuur - strand en zee - ligging aan zee - aangeboden door Landal GreenParks

Landal West Terschelling

Prijzen en beschikbaarheid

Landal Schuttersbos

Friesland, Midsland

Landal Schuttersbos is een knus bungalowpark op het mooie waddeneiland Terschelling. Dit kleine vakantiepark ligt heerlijk rustig tegen het bos en de duinen.

In het kort: ca. 41 accommodaties - huisdieren welkom - rust en natuur - strand en zee - ligging in de natuur - aangeboden door Landal GreenParks

Landal Schuttersbos

Prijzen en beschikbaarheid

Vakantiepark De Krim

Noord-Holland, De Cocksdorp

Vakantiepark De Krim op Texel is een leuk familiepark met veel faciliteiten. Het park ligt op 20 minuten van het strand en heeft 2 zwembaden en verschillende horecavoorzieningen.

In het kort: ca. 425 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - strand en zee - ligging in de natuur - aangeboden door De Krim

Vakantiepark De Krim

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier als je een ander vakantiepark in Friesland zoekt.