Over Bungalowpark Het Bosmeer

Lees alles over dit vakantiepark in Friesland

Hieronder vind je een uitgebreide omschrijving van Bungalowpark Het Bosmeer. Bungalowpark Het Bosmeer is een vakantiepark in Friesland en is te vinden in de plaats Noordwolde.

Impressie van Bungalowpark Het Bosmeer in Noordwolde, Friesland

Wil je meer weten over de verschillende soorten accommodaties, de voorzieningen of bijvoorbeeld de omgeving van dit vakantiepark? Maak dan een keuze uit een van de onderwerpen hierboven en kom alles te weten over dit vakantiepark in Noordwolde.

Informatie over Bungalowpark Het Bosmeer

Bungalowpark Het Bosmeer in Noordwolde – Friesland – is een mooi gelegen park in het midden van de natuurgebieden het Drents-Friese Wold, Dwingelderveld en de Weerribben-Wieden. Het park is dan ook zeer geschikt voor liefhebbers van rust en natuur.

In de omgeving van het park is het heerlijk wandelen en fietsen door het veelzijdige landschap met kleine dorpjes. Het vakantiepark ligt op de grens van de provincies Friesland, Drenthe en Overijssel en heeft daarom voor iedereen wel iets te bieden.

Alles in de buurt

Op Bungalowpark Het Bosmeer vind je een aantal faciliteiten zoals een speeltuintje, sport- en speelvelden en een kinderboerderij. Vlak bij het park ligt het dorpscentrum met winkeltjes, supermarkten en restaurants. Het dorp is vanaf het vakantiepark lopend prima te bereiken. Alles wat je nodig hebt vind je dus in de buurt.

In de omgeving van Bungalowpark Het Bosmeer is er ook van alles te doen. Recht tegenover het park ligt een zwembad met verschillende baden en op nog geen 300 meter afstand ligt een leuke recreatieplas. Omdat je vanuit het vakantiepark makkelijk verschillende provincies kan aandoen zijn er veel leuke uitstapjes te maken.

Vrijstaande bungalows in het groen

Op Bungalowpark Het Bosmeer vind je mooie vrijstaande bungalows voor 4 of 6 personen. De bungalows liggen op ruime kavels en zijn omgeven door groen. Iedere bungalow heeft een eigen terras met tuinmeubilair waar je in alle rust kan genieten van de buitenlucht.

Wil je iets meer comfort? Kies dan voor een comfort of luxe bungalow die extra comfortabel zijn uitgevoerd.

Vakantie in drie provincies tegelijk!

Lijkt een vakantie op Bungalowpark Het Bosmeer je wel wat? Lees dan meer over de verschillende faciliteiten, de soorten bungalows en de omgeving van dit leuke vakantiepark. Vind een geschikte accommodatie en geniet van een unieke vakantie in drie provincies tegelijk!

Zodra je een leuke bungalow hebt gevonden kan je deze direct online boeken. We weten zeker dat jong en oud een heerlijke tijd zullen hebben in dit kleine maar leuke vakantiepark in Friesland.

Bungalowpark Het Bosmeer boeken?

Wil je direct een verblijf op Bungalowpark Het Bosmeer boeken? Ga dan naar de website van Hogenboom Vakantieparken en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij Bungalowpark Het Bosmeer in Noordwolde.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Bungalowpark Het Bosmeer
Elsweg 5
8391 KB Noordwolde

Bekijk hier de ligging van Bungalowpark Het Bosmeer.