Prijzen en beschikbaarheid

Waterpark Zwartkruis

Waterpark Zwartkruis in Noordbergum – Friesland – is een waterrijk vakantiepark dat bij het Bergumermeer is gelegen. Het vakantiepark biedt een groot aantal watersportmogelijkheden en ligt direct naast een jachthaven. Het park is dan ook zeer geschikt voor liefhebbers van watersport.

Door de mooie ligging kunnen ook liefhebbers van natuur en rust volop genieten van een verblijf in het park. In de directe omgeving vind je tal van mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Het park is minder geschikt voor gezinnen met jonge kinderen.

Een vakantiepark voor watersporters

Op Waterpark Zwartkruis zijn vooral faciliteiten voor watersporters te vinden. Zo bevindt zich direct naast het park jachthaven Zwartkruis met o.a. een restaurant en een watersportwinkel. Vanuit het vakantiepark kan je per boot de Friese meren op en de omgeving vanaf het water verkennen. Bij het park zijn sloepen te huur en kan je terecht voor verschillende watersportmogelijkheden.

In de omgeving van Waterpark Zwartkruis vind je genoeg mogelijkheden voor leuke uitstapjes. Leuke plaatsen als Leeuwarden, Drachten en Dokkum zijn prima te bereiken. Ook vind je een groot aantal bezienswaardigheden in de omgeving van het vakantiepark.

Behalve watersport leent het park zich ook prima om de omgeving per voet of op de fiets te verkennen. Via de vele rustige weggetjes en onverharde paden kan je genieten van de mooie natuur en leuke dorpjes in de omgeving. Hierdoor is Waterpark Zwartkruis ook erg geschikt voor liefhebbers van rust en natuur.

Luxe bungalows aan het water

Op Waterpark Zwartkruis vind je luxe bungalows voor 6 tot 14 personen. Alle bungalows zijn schitterend gelegen aan het water en beschikken over alle luxe en comfort. Bovendien kan je bij je accommodatie aanmeren met een boot. Sloepen zijn te huur bij het park.

De bungalows beschikken standaard over een flatscreen-tv met dvd-speler en zijn vorzien van airconditioning. Ook is bij elke bungalow een schuurtje te vinden waar bijvoorbeeld fietsen te stallen zijn.

Voor nog meer comfort kan je kiezen voor een wellness bungalow met eigen sauna en solarium. Kortom, voor een luxe watervakantie ben je bij Waterpark Zwartkruis aan het goede adres!

Ontdek Friesland vanaf het water

Lijkt een vakantie in Friesland je wel wat? Lees dan snel verder en ontdek alles over de verschillende accommodaties en de omgeving van Waterpark Zwartkruis. Zodra je een geschikte accommodatie hebt gevonden kan je deze direct online boeken. Kies ook voor een vakantie op Waterpark Zwartkruis en ontdek deze mooie provincie vanaf het water.

Waterpark Zwartkruis boeken?

Wil je direct een verblijf op Waterpark Zwartkruis boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Friesland. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Waterpark Zwartkruis is.

prijzen en beschikbaarheid

Adresgegevens

Waterpark Zwartkruis
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noordbergum

routebeschrijving