Faciliteiten op Waterpark Zwartkruis

De voorzieningen op dit vakantiepark in Friesland

Bekijk hier alle voorzieningen en faciliteiten op Waterpark Zwartkruis in Noordbergum. Zo zie je meteen wat dit vakantiepark in Friesland allemaal te bieden heeft.

Impressie van Waterpark Zwartkruis in Noordbergum, Friesland

Hou er wel rekening mee dat op een aantal vakantieparken niet alle voorzieningen het hele jaar door geopend zijn. Vooral bij een verblijf buiten het hoogseizoen kan dit het geval zijn. Meer informatie over de actuele openingstijden van de faciliteiten vind je op de website van het vakantiepark.

Voorzieningen en faciliteiten

Ben je benieuwd welke voorzieningen je kan verwachten op Waterpark Zwartkruis? Hieronder vind je een handig overzicht van alle faciliteiten van dit vakantiepark in Noordbergum. Zo weet je meteen of je op het vakantiepark uit eten kan, lekker kan zwemmen en welke andere voorzieningen er aanwezig zijn.

Horecavoorzieningen

  • Restaurant

Sport- en spelfaciliteiten

  • Vismogelijkheden

Zwemmogelijkheden

  • Meer

Verhuurmogelijkheden

  • Bootverhuur

Parkfaciliteiten

  • Internet (Wi-Fi) gehele park (betaald)
  • Receptie op het park
  • Winkel/kadoshop

Het restaurant en de (watersport-)winkel zijn te vinden opĀ jachthaven Zwartkruis die direct naast het vakantiepark is gelegen. In de omgeving van het park bevindt zich bovendien het zwemparadijs Jonas en de Walvis voor kinderen tot en met 12 jaar.

Waterpark Zwartkruis boeken?

Wil je direct een verblijf op Waterpark Zwartkruis boeken? Ga dan naar de website van Hogenboom Vakantieparken en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij Waterpark Zwartkruis in Noordbergum.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Waterpark Zwartkruis
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noordbergum

Bekijk hier de ligging van Waterpark Zwartkruis.