Prijzen en beschikbaarheid

Waterpark Zwartkruis, Noordbergum

Waterpark Zwartkruis is een kleinschalig vakantiepark in een waterrijk gebied. Het park ligt vlak bij het Bergumermeer en is ideaal voor liefhebbers van watersport.

Op het vakantiepark vind je schitterende bungalows die aan het water zijn gelegen. Vlak bij het park vind je een jachthaven met een watersportwinkel en restaurant. Dit vakantiepark is erg geschikt voor watersportliefhebbers maar heeft gelukkig ook voor liefhebbers van natuur en rust genoeg te bieden.

Hier vind je de uitgebreide beschrijving Waterpark Zwartkruis. Of bekijk direct de prijzen en beschikbaarheid voor dit vakantiepark in Friesland.

Bijzonderheden

  • horecavoorzieningen
  • sport- en spelvoorzieningen
  • zwemmogelijkheid
  • verhuurmogelijkheden

In het kort

  • ca. 41 accomodaties
  • honden welkom
  • niet autovrij, parkeren bij het huisje
  • ligging aan het water, in de natuur
  • aangeboden door Hogenboom en Roompot Vakanties

Vakantiehuizen

Op Waterpark Zwartkruis vind je vakantiehuizen voor 6 tot 14 personen. Bijvoorbeeld:

6-persoons vrijstaande bungalow type Zilvermeeuw Wellness

Luxe 6-persoons bungalow. Deze bungalow beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, drie slaapkamers, een badkamer, een privé-sauna en twee toiletten.

In het kort: opp: 134 m² - 2 etages - type: bungalow - 3 slaapkamers - 1 badkamer - 2 toiletten - huisdiervrij - sauna - maximaal 6 personen

6-persoons vrijstaande bungalow type Zilvermeeuw Wellness

Prijzen en beschikbaarheid

8-persoons vrijstaande bungalow type Zilvermeeuw Wellness

Luxe 8-persoons bungalow. Deze bungalow beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, drie slaapkamers, twee badkamers, een privé-sauna en drie toiletten.

In het kort: opp: 134 m² - 2 etages - type: bungalow - 3 slaapkamers - 2 badkamers - 3 toiletten - huisdiervrij - sauna - maximaal 8 personen

8-persoons vrijstaande bungalow type Zilvermeeuw Wellness

Prijzen en beschikbaarheid

8-persoons vrijstaande bungalow type Zilvermeeuw Wellness Plus

Zeer luxe 8-persoons bungalow. Deze bungalow beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, vier slaapkamers, drie badkamers, een privé-sauna en twee toiletten.

In het kort: opp: 134 m² - 2 etages - type: bungalow - 4 slaapkamers - 3 badkamers - 2 toiletten - huisdiervrij - sauna - maximaal 8 personen

8-persoons vrijstaande bungalow type Zilvermeeuw Wellness Plus

Prijzen en beschikbaarheid

Bekijk hier alle accommodaties op Waterpark Zwartkruis.

Waterpark Zwartkruis
Noordbergum (Friesland)

Adresgegevens

Waterpark Zwartkruis
Rijksstraatweg 80
9257 DV Noordbergum

routebeschrijving

Waterpark Zwartkruis boeken?

Wil je direct een verblijf op Waterpark Zwartkruis boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Friesland. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Waterpark Zwartkruis is.

prijzen en beschikbaarheid

Vakantieparken in de omgeving

Ook deze vakantieparken liggen in de buurt van Waterpark Zwartkruis:

Buitenplaats It Wiid

Friesland, Eernewoude

Buitenplaats It Wiid is een waterrijk vakantiepark voor de hele familie. Het park ligt tussen de Friese meren en heeft een groot aantal watersportmogelijkheden.

In het kort: ca. 315 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - meren en plassen - rust en natuur - ligging aan het water, in de natuur - aangeboden door Roompot Vakanties

Buitenplaats It Wiid

Prijzen en beschikbaarheid

Landal Esonstad

Friesland, Anjum

Landal Esonstad is een prachtig vakantiepark met een open vaarverbinding naar het Lauwersmeer. Watersportliefhebbers voelen zich hier helemaal thuis.

In het kort: ca. 221 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - luxe - meren en plassen - ligging aan het water, in de natuur - aangeboden door Landal GreenParks

Landal Esonstad

Prijzen en beschikbaarheid

Landal Natuurdorp Suyderoogh

Groningen, Lauwersoog

Landal Natuurdorp Suyderoogh is een mooi bungalowpark naast Nationaal Park Lauwersmeer in Groningen. Op en rond dit mooi gelegen vakantiepark is er voor iedereen wel iets te doen.

In het kort: ca. 220 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - meren en plassen - rust en natuur - ligging aan het water, in de natuur - aangeboden door Landal GreenParks

Landal Natuurdorp Suyderoogh

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier als je een ander vakantiepark in Friesland zoekt.