Landal Ameland State

Landal Ameland State in Nes – Ameland, Friesland – is een appartementencomplex op korte afstand van de zee. Dit complex ligt op 2 kilometer van het leuke dorpje Nes en vlak bij het strand. Zon- en strandliefhebbers zullen zich dus zeker thuis voelen op Landal Ameland State.

Het appartementencomplex ligt midden in de mooie natuur van Ameland. In de omgeving vind je stranden, kwelders, duinen en bossen waar je heerlijk kunt wandelen en fietsen. Landal Ameland State staat dus garant voor een geweldige vakantie op de Waddeneilanden.

Genieten op de Wadden op Ameland

De Wadden zijn niet voor niets een populaire vakantiebestemming. De combinatie van strand, zee, natuur en leuke dorpjes trekt elk jaar vele gasten. Je kunt heerlijk genieten in de buitenlucht en overal op Ameland ervaar je het eilandgevoel. Je bent omgeven door zee en strand en hoeft je geen moment te vervelen.

Wandelen, fietsen, zonnen en leuke uitstapjes zijn allemaal mogelijk op Ameland. Bezoek de vuurtoren van Hollum, kijk of je zeehonden kunt spotten of maak een lange strandwandeling. Jong en oud zullen de tijd van hun leven hebben!

Overnachten op 100 meter van het strand

In Landal Ameland State vind je riante en comfortabele appartementen voor 2 tot 4 personen. Op 100 meter van het strand en voorzien van alle comfort en gemak. Na een heerlijke dag in de buitenlucht geniet je ‘s avonds van een drankje op je terras of balkon.

Op deze pagina vind je alle faciliteiten en de verschillende accommodaties op Landal Ameland State. Bekijk dus snel alle informatie en kies voor een lekkere strandvakantie op Ameland.

Naar Landal Ameland State

Wil je er ook even tussenuit? Bekijk de prijzen en beschikbaarheid voor Landal Ameland State.

controleer beschikbaarheid

Landal Ameland State adres

Landal Ameland State
Strandweg 51
9163 GL Nes

routebeschrijving