Prijzen en beschikbaarheid

Landal Ameland State, Nes

Landal Ameland State is een mooi appartementencomplex midden in de natuur op Ameland. Het complex is gelegen tussen de duinen, bossen, kwelders en het strand.

Dit is dus een perfecte locatie om te genieten van de natuur op dit waddeneiland. Het vakantiecomplex ligt op slechts 100 meter van het strand en 2 kilometer van het dorpje Nes. Landal Ameland State heeft riante en comfortabele appartementen voor twee en vier personen. Kortom, een mooie plek voor een heerlijke vakantie op de Waddeneilanden.

Hier vind je de uitgebreide beschrijving Landal Ameland State. Of bekijk direct de prijzen en beschikbaarheid voor dit vakantiepark in Friesland.

Bijzonderheden

  • horecavoorzieningen
  • sport- en spelvoorzieningen
  • zwemmogelijkheid
  • beauty en wellness
  • verhuurmogelijkheden

In het kort

  • ca. 85 accomodaties
  • honden welkom
  • niet autovrij, parkeren bij het huisje
  • ligging aan zee, in de natuur
  • aangeboden door Landal GreenParks

Vakantiehuizen

Op Landal Ameland State vind je vakantiehuizen voor 2 tot 4 personen. Bijvoorbeeld:

2-persoons appartement type 2A

Comfortabel 2-persoons appartement. Dit appartement beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, één slaapkamer, twee badkamers en een toilet.

In het kort: opp: 60 m² - gelijkvloers - type: appartement (bg of etage) - 1 slaapkamer - 2 badkamers - 1 toilet - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij (indien beschikbaar) - maximaal 2 personen

2-persoons appartement type 2A

Prijzen en beschikbaarheid

2-persoons appartement type 2AS

2-persoons appartement. Dit appartement beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, één slaapkamer, twee badkamers en een toilet.

In het kort: opp: 60 m² - gelijkvloers - type: appartement (bg of etage) - 1 slaapkamer - 2 badkamers - 1 toilet - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - maximaal 2 personen

2-persoons appartement type 2AS

Prijzen en beschikbaarheid

2 tot 4-persoons appartement type 2-4B1

Comfortabel 4-persoons appartement. Dit appartement beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, één slaapkamer, twee badkamers en een toilet.

In het kort: opp: 60 m² - gelijkvloers - type: appartement (bg of etage) - 1 slaapkamer - 2 badkamers - 1 toilet - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij (indien beschikbaar) - maximaal 4 personen

2 tot 4-persoons appartement type 2-4B1

Prijzen en beschikbaarheid

Bekijk hier alle accommodaties op Landal Ameland State.

Landal Ameland State
Nes (Friesland)

Adresgegevens

Landal Ameland State
Strandweg 51
9163 GL Nes

routebeschrijving

Landal Ameland State boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal Ameland State boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Friesland. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Landal Ameland State is.

prijzen en beschikbaarheid

Vakantieparken in de omgeving

Ook deze vakantieparken liggen in de buurt van Landal Ameland State:

Boomhiemke

Friesland, Hollum

Boomhiemke is een vakantiepark op Ameland op slechts enkele minuten lopen van het strand. Het park is mooi gelegen aan de rand van de duinen en een uitgestrekt natuurgebied.

In het kort: ca. 457 accommodaties - huisdieren welkom - beauty en wellness - kinderen en familie - rust en natuur - strand en zee - ligging aan zee, in de natuur - aangeboden door Roompot Vakanties

Boomhiemke

Prijzen en beschikbaarheid

Landal Vitamaris

Friesland, Schiermonnikoog

Landal Vitamaris is een mooi appartementencomplex op tien minuten lopen van het strand. Vanuit je appartement stap je zo midden in de natuur op Schiermonnikoog.

In het kort: ca. 62 accommodaties - huisdiervrij park - rust en natuur - strand en zee - ligging in de natuur - aangeboden door Landal GreenParks

Landal Vitamaris

Prijzen en beschikbaarheid

Landal Esonstad

Friesland, Anjum

Landal Esonstad is een prachtig vakantiepark met een open vaarverbinding naar het Lauwersmeer. Watersportliefhebbers voelen zich hier helemaal thuis.

In het kort: ca. 221 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - luxe - meren en plassen - ligging aan het water, in de natuur - aangeboden door Landal GreenParks

Landal Esonstad

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier als je een ander vakantiepark in Friesland zoekt.