Prijzen en beschikbaarheid

Landal Schuttersbos

Landal Schuttersbos in Midsland – Terschelling, Friesland – is een rookvrij vakantiepark op het middelste waddeneiland. Dit kleine en knusse bungalowpark is erg mooi gelegen tegen de duinen en het bos. Het strand ligt op nog geen 10 minuten fietsen van het park en nodigt uit tot lange strandwandelingen langs de vloedlijn.

Vanuit het park wandel je zo het bos of de duinen in waar je uren kan dwalen en genieten van alle rust. Ook leent Terschelling zich uitstekend voor mooie fietstochten door de prachtige natuur en langs gezellige dorpjes.

Een vakantiepark voor de natuurliefhebber

Landal Schuttersbos is echt een vakantie voor liefhebbers van rust en natuur. Met ruim 250 kilometer aan wandelpaden en en het uitgebreide fietsnetwerk op het eiland zal je vooral in de buitenlucht vertoeven. Op Terschelling vind je een gevarieerd landschap en veel verschillende plant- en diersoorten.

Verken het eiland op je gemak en geniet van al het moois dat Terschelling te bieden heeft. Behalve schitterende natuur vind je op het waddeneiland nog andere bezienswaardigheden. Zo torent de vuurtoren De Brandaris overal bovenuit en is de haven van West-Terschelling zeker een bezoek waard. Deze ligt in een natuurlijke baai en is een van de mooiste havens van Europa.

Moderne cottages naast de duinen

Op Landal Schuttersbos vind je moderne rietgedekte cottages voor 2 tot 6 personen. Net als de rest van het bungalowpark zijn alle cottages rookvrij, wel is het in sommige cottages toegestaan huisdieren mee te nemen. Uiteraard zijn de accommodaties voorzien van alle gemak en comfort.

Na een heerlijke dag op het eiland kan je lekker nagenieten op je terras onder het genot van een Terschellinger jutterbittertje, de specialiteit van het eiland. Als dat niet het ultieme vakantiegevoel opwekt…

Wil je ook het eilandgevoel ervaren op dit mooie waddeneiland? Lees dan snel meer over de faciliteiten en soorten cottages op Landal Schuttersbos en kies ook voor zo’n heerlijke vakantie op de Wadden.

Landal Schuttersbos boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal Schuttersbos boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Friesland. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Landal Schuttersbos is.

prijzen en beschikbaarheid

Adresgegevens

Landal Schuttersbos
Duinweg Midsland 93
8891 HR Midsland

routebeschrijving