Prijzen en beschikbaarheid

Landal Schuttersbos, Midsland

Landal Schuttersbos is een knus bungalowpark op het mooie waddeneiland Terschelling. Dit kleine vakantiepark ligt heerlijk rustig tegen het bos en de duinen.

Het park is dan ook een ideale uitvalsbasis voor lange wandelingen en mooie fietstochten op het eiland. Een heerlijk park voor liefhebbers van rust en natuur. Op Landal Schuttersbos vind je moderne rietgedekte cottages die zijn voorzien van alle comfort.

Hier vind je de uitgebreide beschrijving Landal Schuttersbos. Of bekijk direct de prijzen en beschikbaarheid voor dit vakantiepark in Friesland.

Bijzonderheden

  • sport- en spelvoorzieningen
  • verhuurmogelijkheden

In het kort

  • ca. 41 accomodaties
  • honden welkom
  • niet autovrij, parkeren bij het huisje
  • ligging in de natuur
  • aangeboden door Landal GreenParks

Vakantiehuizen

Op Landal Schuttersbos vind je vakantiehuizen voor 4 tot 6 personen.

2 tot 4-persoons vrijstaande cottage type 2-4B

4-persoons cottage. Deze cottage beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer, een privé-sauna en een toilet.

In het kort: opp: 45 m² - gelijkvloers - type: cottage - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - huisdiervrij - rookvrij - sauna - maximaal 4 personen

2 tot 4-persoons vrijstaande cottage type 2-4B

Prijzen en beschikbaarheid

4 tot 6-persoons vrijstaande cottage type 4-6D

6-persoons cottage. Deze cottage beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer, een privé-sauna en een toilet.

In het kort: opp: 45 m² - gelijkvloers - type: cottage - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij - maximaal 6 personen

4 tot 6-persoons vrijstaande cottage type 4-6D

Prijzen en beschikbaarheid

Bekijk hier alle accommodaties op Landal Schuttersbos.

Landal Schuttersbos
Midsland (Friesland)

Adresgegevens

Landal Schuttersbos
Duinweg Midsland 93
8891 HR Midsland

routebeschrijving

Landal Schuttersbos boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal Schuttersbos boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Friesland. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Landal Schuttersbos is.

prijzen en beschikbaarheid

Vakantieparken in de omgeving

Ook deze vakantieparken liggen in de buurt van Landal Schuttersbos:

Landal West Terschelling

Friesland, West-Terschelling

Landal West Terschelling is een luxe appartementencomplex vlak bij het dorp West-Terschelling. Het ligt naast het bos en op fietsafstand van het Noordzeestrand.

In het kort: ca. 79 accommodaties - huisdieren welkom - rust en natuur - strand en zee - ligging aan zee - aangeboden door Landal GreenParks

Landal West Terschelling

Prijzen en beschikbaarheid

Landal Vlieduyn

Friesland, Oost-Vlieland

Landal Vlieduyn is een kleinschalig complex op Vlieland. Strand en zee liggen slechts 200 meter van je appartement. Net als de duinen en het bos. Kortom, een heerlijke plek voor wie wil genieten van de rust en natuur. Maar natuurlijk ook voor liefhebbers van strand en zee.

In het kort: ca. 36 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - strand en zee - ligging aan zee, in de natuur - aangeboden door Landal GreenParks

Landal Vlieduyn

Prijzen en beschikbaarheid

Boomhiemke

Friesland, Hollum

Boomhiemke is een vakantiepark op Ameland op slechts enkele minuten lopen van het strand. Het park is mooi gelegen aan de rand van de duinen en een uitgestrekt natuurgebied.

In het kort: ca. 457 accommodaties - huisdieren welkom - beauty en wellness - kinderen en familie - rust en natuur - strand en zee - ligging aan zee, in de natuur - aangeboden door Roompot Vakanties

Boomhiemke

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier als je een ander vakantiepark in Friesland zoekt.