Over Landal Résidence Terschelling

Lees alles over dit vakantiepark in Friesland

Hieronder vind je een uitgebreide omschrijving van Landal Résidence Terschelling. Landal Résidence Terschelling is een vakantiepark in Friesland en is te vinden in de plaats Midsland.

Impressie van Landal Résidence Terschelling in Midsland, Friesland

Wil je meer weten over de verschillende soorten accommodaties, de voorzieningen of bijvoorbeeld de omgeving van dit vakantiepark? Maak dan een keuze uit een van de onderwerpen hierboven en kom alles te weten over dit vakantiepark in Midsland.

Informatie over Landal Résidence Terschelling

Landal Résidence Terschelling in Midsland – Terschelling, Friesland – is een luxe vakantiecomplex op korte afstand van het strand. Dit appartementencomplex ligt vlak bij het leuke dorpje Midsland en op nog geen twee kilometer van het strand.

Of je nu komt om lekker uit te waaien aan het strand of om ‘s avonds uit te gaan in Midsland, je zal het hier zeker naar je zin hebben. En heb je een dagje geen zin in het strand dan kan je heerlijk wandelen of fietsen en leuke uitstapjes maken in de omgeving van het complex.

Vakantieplezier voor jong en oud

Landal Résidence Terschelling biedt alle faciliteiten voor een geslaagde vakantie op de Wadden. Zo vind je in het complex o.a. een overdekt zwembad met apart kinderspeelbad, een gratis wellnessruimte en een (overdekte) speelruimte voor de kinderen.

Buiten is er o.a. een speeltuintje en een jeu-de-boulesbaan. Ook is er een gemeenschappelijke tuin bij dit vakantiecomplex.

Luxe appartementen met alle vrijheid

In Landal Résidence Terschelling vind je comfortabele en luxe appartementen voor 2 tot 6 personen. De appartementen zijn voorzien van alle gemak en comfort zoals een flatscreen-tv, vaatwasser en badkamer met ligbad.

Ook zijn er verschillende luxe appartementen op dit vakantiecomplex te vinden met een eigen sauna en zonnehemel. Bovendien beschikt elk appartement over een was-/droogcombinatie, wel zo makkelijk.

Appartementen op hoger gelegen etages zijn bereikbaar met een lift. Ook is er een bagageservice vanaf de haven voor gasten van Landal Résidence Terschelling. Ondanks een verblijf in een appartementencomplex kan je toch in alle vrijheid genieten van je vakantie.

Vakantie op Terschelling

Lijkt een vakantie in Landal Résidence Terschelling je wel iets? Lees dan meer over de faciliteiten in het complex en de verschillende soorten appartementen. Vind de meest geschikte accommodatie en boek ook zo’n heerlijke vakantie op Terschelling.

Landal Résidence Terschelling boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal Résidence Terschelling boeken? Ga dan naar de website van Landal GreenParks en bekijk de beschikbaarheid en prijzen of kies voor een van de lastminute-aanbiedingen bij Landal Résidence Terschelling in Midsland.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Landal Résidence Terschelling
Heereweg 5
8891 HS Midsland

Bekijk hier de ligging van Landal Résidence Terschelling.