Prijzen en beschikbaarheid

Boomhiemke, Hollum

Boomhiemke is een vakantiepark op Ameland op slechts enkele minuten lopen van het strand. Het park is mooi gelegen aan de rand van de duinen en een uitgestrekt natuurgebied.

Op dit moderne familiepark vind je veel faciliteiten voor een onbezorgde vakantie op de Wadden. Ontspannen, strandplezier en mooie tochten door de natuur zijn allemaal mogelijk vanaf vakantiepark Boomhiemke. Op dit leuke park vind je een groot aantal bungalows tot maximaal 10 personen.

Hier vind je de uitgebreide beschrijving Boomhiemke. Of bekijk direct de prijzen en beschikbaarheid voor dit vakantiepark in Friesland.

Bijzonderheden

  • horecavoorzieningen
  • sport- en spelvoorzieningen
  • zwemmogelijkheid
  • beauty en wellness
  • verhuurmogelijkheden

In het kort

  • ca. 457 accomodaties
  • honden welkom
  • niet autovrij, parkeren bij het huisje
  • ligging aan zee, in de natuur
  • aangeboden door Roompot Vakanties

Vakantiehuizen

Op Boomhiemke vind je vakantiehuizen voor 2 tot 10 personen. Bijvoorbeeld:

2-persoons bungalow type Bornrif Cottage

2-persoons bungalow. Deze bungalow beschikt o.a. over een keuken, één slaapkamer, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 40 m² - gelijkvloers - type: bungalow - 1 slaapkamer - 1 badkamer - 1 toilet - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij (indien beschikbaar) - maximaal 2 personen

2-persoons bungalow type Bornrif Cottage

Prijzen en beschikbaarheid

2-persoons vrijstaande bungalow type Bornrif Cottage

Comfortabele 2-persoons bungalow. Deze bungalow beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, één slaapkamer, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 40 m² - gelijkvloers - type: bungalow - 1 slaapkamer - 1 badkamer - 1 toilet - hond welkom - maximaal 2 personen

2-persoons vrijstaande bungalow type Bornrif Cottage

Prijzen en beschikbaarheid

4-persoons appartement type Tussendieks

4-persoons appartement. Dit appartement beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 40 m² - gelijkvloers - type: appartement (etage) - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - huisdiervrij - rookvrij - maximaal 4 personen

4-persoons appartement type Tussendieks

Prijzen en beschikbaarheid

Bekijk hier alle accommodaties op Boomhiemke.

Boomhiemke
Hollum (Friesland)

Adresgegevens

Boomhiemke
Jan Roepespadje 4
9161 CT Hollum

routebeschrijving

Boomhiemke boeken?

Wil je direct een verblijf op Boomhiemke boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Friesland. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Boomhiemke is.

prijzen en beschikbaarheid

Vakantieparken in de omgeving

Ook deze vakantieparken liggen in de buurt van Boomhiemke:

Landal Ameland State

Friesland, Nes

Landal Ameland State is een mooi appartementencomplex midden in de natuur op Ameland. Het complex is gelegen tussen de duinen, bossen, kwelders en het strand.

In het kort: ca. 85 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - strand en zee - ligging aan zee, in de natuur - aangeboden door Landal GreenParks

Landal Ameland State

Prijzen en beschikbaarheid

Landal Schuttersbos

Friesland, Midsland

Landal Schuttersbos is een knus bungalowpark op het mooie waddeneiland Terschelling. Dit kleine vakantiepark ligt heerlijk rustig tegen het bos en de duinen.

In het kort: ca. 41 accommodaties - huisdieren welkom - rust en natuur - strand en zee - ligging in de natuur - aangeboden door Landal GreenParks

Landal Schuttersbos

Prijzen en beschikbaarheid

Landal West Terschelling

Friesland, West-Terschelling

Landal West Terschelling is een luxe appartementencomplex vlak bij het dorp West-Terschelling. Het ligt naast het bos en op fietsafstand van het Noordzeestrand.

In het kort: ca. 79 accommodaties - huisdieren welkom - rust en natuur - strand en zee - ligging aan zee - aangeboden door Landal GreenParks

Landal West Terschelling

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier als je een ander vakantiepark in Friesland zoekt.