Prijzen en beschikbaarheid

Buitenplaats It Wiid

Buitenplaats It Wiid in Eernewoude (Earnew├óld) – Friesland – is een waterrijk vakantiepark voor de hele familie. Het park ligt midden in het Friese merengebied en is de ideale uitvalsbasis om Friesland per boot te ontdekken. Bijna alle bungalows liggen aan het water en beschikken over een eigen steiger.

Hoewel dit park een walhalla is voor watersportliefhebbers is er ook voor andere gasten genoeg te beleven. Het vakantiepark grenst namelijk aan het mooie natuurgebied De Alde Feanen en nodigt uit tot lange wandelingen en fietstochten.

Van alles te doen voor jong en oud

Op en om het vakantiepark is er van alles te doen voor alle leeftijden. Zo vind je op Buitenplaats It Wiid bijvoorbeeld een leuk buitenzwembad met waterglijbaan en apart peuterbad. Ook in het meer is het heerlijk zwemmen en genieten. Verder vind je op het vakantiepark alle faciliteiten voor een heerlijke vakantie zoals sport- en spelmogelijkheden, speeltuintjes en horecavoorzieningen.

In de omgeving van Buitenplaats It Wiid kan je genieten van de vele watersportmogelijkheden, schitterende natuur en leuke plaatsen als Drachten en Leeuwarden. Er zijn tal van leuke uitstapjes te maken voor jong en oud. Kinderen zullen bijvoorbeeld volop genieten in de AquaZoo en het Kameleondorp in Terherne terwijl voor de oudere gasten veel leuke musea in de omgeving te vinden zijn.

Je ziet het. Tijdens een vakantie op Buitenplaats It Wiid zal niemand zich hoeven te vervelen. Er is voor iedereen wel iets te doen.

Mooie bungalows aan het water

Op Buitenplaats It Wiid vind je mooie bungalows voor 4 tot 8 personen. De meeste bungalows zijn vrijstaand en liggen aan het water, ook beschikken veel accommodaties over een eigen aanlegsteiger. Boten zijn te huur op het park waardoor je vakantie een onvergetelijk karakter krijgt.

Wil je wat extra comfort? Kies dan voor een van de wellness-bungalows met o.a. een bubbelbad, eigen sauna en een solarium. Zo kan je na een dag in de buitenlucht heerlijk ontspannen in je eigen bungalow!

Ook op vakantie naar Eernewoude?

Lijkt een verblijf op Buitenplaats It Wiid je wel wat? Lees dan snel verder en ontdek alles over de faciliteiten op het vakantiepark, de soorten bungalows en de uitstapjes in de omgeving. Als je een leuke bungalow hebt gevonden kan je deze direct boeken. Kijk dus snel verder en ontdek Friesland zelf vanuit dit waterrijke vakantiepark.

Buitenplaats It Wiid boeken?

Wil je direct een verblijf op Buitenplaats It Wiid boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Friesland. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Buitenplaats It Wiid is.

prijzen en beschikbaarheid

Adresgegevens

Buitenplaats It Wiid
Koaidyk 10
9264 TP Eernewoude

routebeschrijving