Prijzen en beschikbaarheid

Buitenplaats It Wiid, Eernewoude

Buitenplaats It Wiid is een waterrijk vakantiepark voor de hele familie. Het park ligt tussen de Friese meren en heeft een groot aantal watersportmogelijkheden.

Op het vakantiepark vind je faciliteiten voor alle leeftijden zoals speeltuintjes, een openlucht zwembad en sport- en spelfaciliteiten. Het park heeft mooie en ruime accommodaties tot 8 personen, alle vakantiewoningen zijn bovendien bereikbaar per boot. Ook zijn er tal van uitstapjes te maken in de omgeving.

Hier vind je de uitgebreide beschrijving Buitenplaats It Wiid. Of bekijk direct de prijzen en beschikbaarheid voor dit vakantiepark in Friesland.

Bijzonderheden

  • horecavoorzieningen
  • sport- en spelvoorzieningen
  • zwemmogelijkheid
  • verhuurmogelijkheden

In het kort

  • ca. 315 accomodaties
  • honden welkom
  • niet autovrij, parkeren bij het huisje
  • ligging aan het water, in de natuur
  • aangeboden door Roompot Vakanties

Vakantiehuizen

Op Buitenplaats It Wiid vind je vakantiehuizen voor 4 tot 8 personen. Bijvoorbeeld:

4-persoons bungalow type Wâldbungalow

4-persoons bungalow. Deze bungalow beschikt o.a. over een keuken, twee slaapkamers, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 40 m² - 2 etages - type: bungalow - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij (indien beschikbaar) - maximaal 4 personen

4-persoons bungalow type Wâldbungalow

Prijzen en beschikbaarheid

4-persoons bungalow type Wellness Wâldbungalow

Comfortabele 4-persoons bungalow. Deze bungalow beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, één slaapkamer, een badkamer, een privé-sauna en een toilet.

In het kort: opp: 40 m² - 2 etages - type: bungalow - 1 slaapkamer - 1 badkamer - 1 toilet - hond welkom - rookvrij (indien beschikbaar) - sauna - maximaal 4 personen

4-persoons bungalow type Wellness Wâldbungalow

Prijzen en beschikbaarheid

5-persoons vrijstaande bungalow type Wetterbungalow

5-persoons bungalow. Deze bungalow beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer, een privé-sauna en een toilet.

In het kort: opp: 50 m² - 2 etages - type: bungalow - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - hond welkom - rookvrij (indien beschikbaar) - maximaal 5 personen

5-persoons vrijstaande bungalow type Wetterbungalow

Prijzen en beschikbaarheid

Bekijk hier alle accommodaties op Buitenplaats It Wiid.

Buitenplaats It Wiid
Eernewoude (Friesland)

Adresgegevens

Buitenplaats It Wiid
Koaidyk 10
9264 TP Eernewoude

routebeschrijving

Buitenplaats It Wiid boeken?

Wil je direct een verblijf op Buitenplaats It Wiid boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Friesland. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Buitenplaats It Wiid is.

prijzen en beschikbaarheid

Vakantieparken in de omgeving

Ook deze vakantieparken liggen in de buurt van Buitenplaats It Wiid:

Waterpark Zwartkruis

Friesland, Noordbergum

Waterpark Zwartkruis is een kleinschalig vakantiepark in een waterrijk gebied. Het park ligt vlak bij het Bergumermeer en is ideaal voor liefhebbers van watersport.

In het kort: ca. 41 accommodaties - huisdieren welkom - meren en plassen - rust en natuur - ligging aan het water, in de natuur - aangeboden door Hogenboom en Roompot Vakanties

Waterpark Zwartkruis

Prijzen en beschikbaarheid

Landal Waterpark Terherne

Friesland, Terherne

Landal Waterpark Terherne is een kleinschalig vakantiepark dat in het hart van de Friese meren ligt. Dit luxe park is een ideale bestemming voor liefhebbers van watersport.

In het kort: ca. 32 accommodaties - huisdieren welkom - luxe - meren en plassen - rust en natuur - ligging aan het water - aangeboden door Landal GreenParks

Landal Waterpark Terherne

Prijzen en beschikbaarheid

Waterpark Oan ‘e Poel

Friesland, Terherne

Waterpark Oan 'e Poel is een kleinschalig vakantiepark midden in het Friese watersportgebied. Het vakantiepark is zeer geschikt voor liefhebbers van watersport.

In het kort: ca. 33 accommodaties - huisdieren welkom - actief en outdoor - kinderen en familie - meren en plassen - rust en natuur - ligging aan het water, in de natuur - aangeboden door Hogenboom en Roompot Vakanties

Waterpark Oan ‘e Poel

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier als je een ander vakantiepark in Friesland zoekt.