Over Buitenplaats De Hildenberg

Lees alles over dit vakantiepark in Friesland

Hieronder vind je een uitgebreide omschrijving van Buitenplaats De Hildenberg. Buitenplaats De Hildenberg is een vakantiepark in Friesland en is te vinden in de plaats Appelscha.

Impressie van Buitenplaats De Hildenberg in Appelscha, Friesland

Wil je meer weten over de verschillende soorten accommodaties, de voorzieningen of bijvoorbeeld de omgeving van dit vakantiepark? Maak dan een keuze uit een van de onderwerpen hierboven en kom alles te weten over dit vakantiepark in Appelscha.

Informatie over Buitenplaats De Hildenberg

Buitenplaats De Hildenberg in Appelscha – Friesland – is een mooi vakantiepark midden in de natuurvan Zuidoost-Friesland. Het vakantiepark ligt naast natuurgebied het Drents-Friese Wold waar het prima wandelen en fietsen is. Ook zijn er in de omgeving van het park leuke dorpjes en steden te vinden.

Op het vakantiepark ligt een mooi aangelegde 9-holes golfbaan. Deze B-status golfbaan heeft o.a. hoogteverschillen, verschillende water- en zandpartijen en een mooi clubhuis. Ook in de omgeving van Appelscha zijn er mooie golfbanen te vinden.

Ontdek Drenthe vanuit Buitenplaats De Hildenberg

Buitenplaats De Hildenberg is een prima vakantiepark om de schitterende omgeving te ontdekken. Het park is gunstig gelegen t.o.v. verschillende bezienswaardigheden en voor alle leeftijden is er wel iets te doen in de omgeving. Leuke steden, attractieparken en mooie natuurgebieden zijn goed te bereiken vanaf het vakantiepark.

Ook op het park zelf vind je verschillende faciliteiten voor een geslaagde vakantie in Zuidoost-Friesland. Behalve een golfbaan vind je op Buitenplaats De Hildenberg een goed restaurant, diverse sport- en spelfaciliteiten en een speeltuin voor de kleine gasten. Vlak bij het vakantiepark ligt een verwarmd openluchtzwembad, kaartjes zijn te koop op de receptie van het park.

Luxe vrijstaande villa’s

Op Buitenplaats De Hildenberg vind je luxe vrijstaande villa’s voor 6 tot 8 personen. De villa’s beschikken o.a. over een royale tuin, een keuken met vaatwasser en slaapkamers met boxsprings. Alle villa’s zijn gebouwd in Friese en Drents-Saksische stijl.

In een groot aantal villa’s zijn huisdieren welkom maar natuurlijk zijn er ook huisdiervrije accommodaties beschikbaar. Bij veel villa’s kan je allerlei luxe opties bijboeken zoals een sauna, bubbelbad of stoomdouchecabine. Je kan dus escht genieten van een vakantie in stijl.

Ook op vakantie naar Appelscha?

Lees dan meer over de faciliteiten op het vakantiepark en de verschillende soorten villa’s op Buitenplaats De Hildenberg. Ook vind je een groot aantal tips voor leuke uitstapjes in de omgeving. Spreekt de informatie op deze pagina je aan dan kan je direct online een geschikte villa boeken. Wie weet ga jij binnenkort wel op vakantie naar dit mooie vakantiepark in Zuidoost-Friesland.

Buitenplaats De Hildenberg boeken?

Wil je direct een verblijf op Buitenplaats De Hildenberg boeken? Ga dan naar de website van Hogenboom Vakantieparken en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij Buitenplaats De Hildenberg in Appelscha.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Buitenplaats De Hildenberg
Gruun 5
8426 NA Appelscha

Bekijk hier de ligging van Buitenplaats De Hildenberg.