Vakantieparken in Nederland

Vakantieparken in Appelscha

Vind de leukste bungalowparken in Appelscha

Appelscha is een bosrijk dorpje in Zuidoost Friesland bij de natuurgebieden het Drents-Friese Wold en het Fochtelooƫrveen. Hier zie je welke vakantieparken in Appelscha zijn te vinden.

1 vakantiepark in Appelscha


Buitenplaats De Hildenberg in Appelscha, Friesland

Buitenplaats De Hildenberg is een mooi vakantiepark vlak bij het Drents-Friese Wold. Op dit luxe vakantiepark midden in de natuur vind je een mooie 9-holes golfbaan.

ca. 156 bungalows - huisdieren welkom - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Hogenboom Vakantieparken

Over Appelscha

Behalve de natuurgebieden het Drents-Friese Wold en het Fochtelooƫrveen vind je nog veel meer unieke gebieden in de omgeving van Appelscha. Het veelzijdige landschap kenmerkt zich door ongerepte bossen, mooie heidevelden en indrukwekkende zandverstuivingen. Door de vele wandel- en fietspaden leent de omgeving zich dan ook prima voor mooie tochten op de fiets of te voet.

Naast de mooie natuur heeft Zuidoost-Friesland nog veel meer te bieden. In de omgeving van Appelscha vind je bijvoorbeeld verschillende attractieparken, gezellige dorpjes en meerdere leuke musea. Kortom, tal van mogelijkheden voor een leuke vakantie voor het hele gezin.

Op deze pagina zie je de vakantieparken die in Appelscha zijn te vinden. Bij de uitgebreide informatie over het vakantiepark vind je bovendien nog veel meer leuke uitstapjes in de omgeving. Meer informatie over Appelscha vind je op de website Tourist Info Appelscha/Zuidoost-Friesland.

Kijk hier voor nog veel meer vakantieparken in Friesland of bekijk hier alle plaatsen in Nederland.