Over Recreatiepark Tusken de Marren

Lees alles over dit vakantiepark in Friesland

Hieronder vind je een uitgebreide omschrijving van Recreatiepark Tusken de Marren. Recreatiepark Tusken de Marren is een vakantiepark in Friesland en is te vinden in de plaats Akkrum.

Impressie van Recreatiepark Tusken de Marren in Akkrum, Friesland

Wil je meer weten over de verschillende soorten accommodaties, de voorzieningen of bijvoorbeeld de omgeving van dit vakantiepark? Maak dan een keuze uit een van de onderwerpen hierboven en kom alles te weten over dit vakantiepark in Akkrum.

Informatie over Recreatiepark Tusken de Marren

Recreatiepark Tusken de Marren in Akkrum – Friesland – is een klein vakantiepark direct aan het Friese water. Het park is vooral gericht op liefhebbers van watersport maar door de mooie ligging zullen ook natuurliefhebbers hier in alle rust kunnen genieten.

Het park is te vinden bij het gezellige dorpje Akkrum waar volop vertier is. Vanaf het vakantiepark vaar je zo naar het Sneekermeer en kan je de omgeving vanaf het water verkennen. Ook is het heerlijk fietsen en wandelen door het mooie Friese landschap. Kortom, een prachtlocatie voor een heerlijke vakantie op en rond het water.

Voorzieningen en activiteiten

Op Recreatiepark Tusken de Marren zelf zijn geen faciliteiten te vinden. Het dorpscentrum van Akkrum ligt echter op loopafstand en daar vind je alle voorzieningen die je maar nodig hebt. Zo zijn er verschillende winkeltjes, leuke restaurants en caf├ęs en een supermarkt te vinden.

In de omgeving van Recreatiepark Tusken de Marren hoef je je ook niet te vervelen. Per boot of op de fiets kan je leuke plaatsjes verkennen en genieten van het landschap. Tal van bezienswaardigheden zijn vanaf het vakantiepark prima te bereiken zodat er altijd wel iets te beleven is.

Mooie chalets aan het water

Op Recreatiepark Tusken de Marren vind je mooie vrijstaande chalets voor 4 personen. De chalets zijn voorzien van alle gemak en comfort en zijn allemaal aan het water gelegen. Elk chalet beschikt over een eigen aanlegsteiger waar je je boot kwijt kan.

Als je zelf geen boot hebt zijn deze in de omgeving van het park te huren.

Na een heerlijke dag op of om het water kan je ‘s avonds lekker bijkomen op je veranda met uitzicht over het water. Of neem direct vanuit je bungalow een verfrissende duik in het water. Het kan allemaal op Recreatiepark Tusken de Marren.

Varen in Friesland

Lijkt een watervakantie in Friesland je wel wat? Lees dan snel verder en ontdek alles over de chalets op het vakantiepark en over de bezienswaardigheden in de omgeving. Wil je ook genieten van een vakantie aan het water dan kan je direct online een accommodatie boeken.

Kijk dus snel verder en kies ook voor een vakantie in Friesland en ontdek de omgeving per boot of vanaf het land. We wensen je alvast een heerlijk verblijf op dit kleine maar leuke vakantiepark in Friesland.

Recreatiepark Tusken de Marren boeken?

Wil je direct een verblijf op Recreatiepark Tusken de Marren boeken? Ga dan naar de website van Hogenboom Vakantieparken en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij Recreatiepark Tusken de Marren in Akkrum.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Recreatiepark Tusken de Marren
8491 ML
Ljouwerterdyk 63 Akkrum

Bekijk hier de ligging van Recreatiepark Tusken de Marren.