Faciliteiten op Recreatiepark Tusken de Marren

De voorzieningen op dit vakantiepark in Friesland

Bekijk hier alle voorzieningen en faciliteiten op Recreatiepark Tusken de Marren in Akkrum. Zo zie je meteen wat dit vakantiepark in Friesland allemaal te bieden heeft.

Impressie van Recreatiepark Tusken de Marren in Akkrum, Friesland

Hou er wel rekening mee dat op een aantal vakantieparken niet alle voorzieningen het hele jaar door geopend zijn. Vooral bij een verblijf buiten het hoogseizoen kan dit het geval zijn. Meer informatie over de actuele openingstijden van de faciliteiten vind je op de website van het vakantiepark.

Voorzieningen en faciliteiten

Ben je benieuwd welke voorzieningen je kan verwachten op Recreatiepark Tusken de Marren? Hieronder vind je een handig overzicht van alle faciliteiten van dit vakantiepark in Akkrum. Zo weet je meteen of je op het vakantiepark uit eten kan, lekker kan zwemmen en welke andere voorzieningen er aanwezig zijn.

Horecavoorzieningen

  • Bistro
  • EetcafĂ© / bar
  • Pizzeria
  • Restaurant

Sport- en spelfaciliteiten

  • Tennisba(a)n(en)
  • Vismogelijkheden

Verhuurmogelijkheden

  • Bootverhuur

Let op: op het park zelf vind je geen faciliteiten maar het dorp Akkrum ligt op loopafstand. Hier vind je winkels, restaurants en een supermarkt. Bij je bungalow kan je vissen en zwemmen in het open water. Tegenover het park bevindt zich een tennispark waar je tegen betaling een baak kunt bespreken.

Recreatiepark Tusken de Marren boeken?

Wil je direct een verblijf op Recreatiepark Tusken de Marren boeken? Ga dan naar de website van Hogenboom Vakantieparken en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij Recreatiepark Tusken de Marren in Akkrum.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Recreatiepark Tusken de Marren
8491 ML
Ljouwerterdyk 63 Akkrum

Bekijk hier de ligging van Recreatiepark Tusken de Marren.