Over De Eemhof

Lees alles over dit vakantiepark in Flevoland

Hieronder vind je een uitgebreide omschrijving van De Eemhof. De Eemhof is een vakantiepark in Flevoland en is te vinden in de plaats Zeewolde.

Impressie van De Eemhof in Zeewolde, Flevoland

Wil je meer weten over de verschillende soorten accommodaties, de voorzieningen of bijvoorbeeld de omgeving van dit vakantiepark? Maak dan een keuze uit een van de onderwerpen hierboven en kom alles te weten over dit vakantiepark in Zeewolde.

Informatie over De Eemhof

De Eemhof in Zeewolde – Flevoland –  is een luxe vakantiepark vlak bij het Eemmeer. In het bungalowpark vind je onlangs vernieuwde cottages voor 2 tot 8 personen. In het luxe resort Marina De Eemhof vind je schitterende appartementen en suites voor twee tot twaalf personen, voorzien van alle luxe.

Door de ligging bij het Eemmeer is vakantiepark De Eemhof zeer geschikt voor watersportliefhebbers. In de vlakbij gelegen jachthaven kan je verschillende watersporten uitoefenen. Ook op het park zelf is er genoeg te doen voor jong en oud.

Zwemmen in de Aqua Mundo

Een van de hoogtepunten is het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo met een spectaculaire waterglijbaan. Verder vind je op het park een groot aantal faciliteiten waaronder verschillende restaurants, sport- en spelfaciliteiten en verschillende winkels.

Resort Marina De Eemhof.

Het resort is een apart deel van het vakantiepark. Hier vind je de luxe appartementen en suites die aan het water zijn gelegen. Alle faciliteiten van het vakantiepark zijn ook toegankeljk voor gasten die in Marina De Eemhof verblijven.

In de omgeving van het vakantiepark kan je naast de vele watersportmogeljkheden ook terecht voor andere uitstapjes. Zo zijn o.a. Amstersfoort en Hilversum eenvoudig te bereiken met de auto. Andere tips zijn een bezoekje aan het Dolfinarium of Dierenpark Amersfoort.

Je ziet het, of je nu van watersport houdt of niet, op bungalowpark De Eemhof zullen jong en oud zich prima vermaken.

De Eemhof boeken?

Wil je direct een verblijf op De Eemhof boeken? Ga dan naar de website van Center Parcs en bekijk de beschikbaarheid en prijzen of kies voor een van de lastminute-aanbiedingen bij De Eemhof in Zeewolde.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

De Eemhof
Slingerweg 1
3896 LD Zeewolde

Bekijk hier de ligging van De Eemhof.