Prijzen en beschikbaarheid

De Eemhof

De Eemhof in Zeewolde – Flevoland –  is een luxe vakantiepark vlak bij het Eemmeer. In het bungalowpark vind je onlangs vernieuwde cottages voor 2 tot 8 personen. In het luxe resort Marina De Eemhof vind je schitterende appartementen en suites voor twee tot twaalf personen, voorzien van alle luxe.

Door de ligging bij het Eemmeer is vakantiepark De Eemhof zeer geschikt voor watersportliefhebbers. In de vlakbij gelegen jachthaven kan je verschillende watersporten uitoefenen. Ook op het park zelf is er genoeg te doen voor jong en oud.

Zwemmen in de Aqua Mundo

Een van de hoogtepunten is het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo met een spectaculaire waterglijbaan. Verder vind je op het park een groot aantal faciliteiten waaronder verschillende restaurants, sport- en spelfaciliteiten en verschillende winkels.

Resort Marina De Eemhof.

Het resort is een apart deel van het vakantiepark. Hier vind je de luxe appartementen en suites die aan het water zijn gelegen. Alle faciliteiten van het vakantiepark zijn ook toegankeljk voor gasten die in Marina De Eemhof verblijven.

In de omgeving van het vakantiepark kan je naast de vele watersportmogeljkheden ook terecht voor andere uitstapjes. Zo zijn o.a. Amstersfoort en Hilversum eenvoudig te bereiken met de auto. Andere tips zijn een bezoekje aan het Dolfinarium of Dierenpark Amersfoort.

Je ziet het, of je nu van watersport houdt of niet, op bungalowpark De Eemhof zullen jong en oud zich prima vermaken.

De Eemhof boeken?

Wil je direct een verblijf op De Eemhof boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Flevoland. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor De Eemhof is.

prijzen en beschikbaarheid

Adresgegevens

De Eemhof
Slingerweg 1
3896 LD Zeewolde

routebeschrijving