Park Flevostrand

Molecaten Park Flevostrand in Biddinghuizen – Flevoland – is een ideaal vakantiepark voor liefhebbers van watersport. Het park ligt vlak achter de rietkragen aan het Veluwemeer. Zowel kleine als grote watersporters zullen hier volop genieten van een heerlijke vakantie of lang weekend weg.

Maar Park Flevostrand heeft meer te bieden dan watersport alleen. De mooie natuur nodigt uit tot lange wandelingen en lange fietstochten waardoor het vakantiepark ook erg geschikt is voor liefhebbers van rust en natuur. Op het strand bij het Veluwemeer kan je heerlijk zonnen en spelen en in de omgeving zijn tal van bezienswaardigheden te ontdekken. Kortom, een mooie bestemming voor een veelzijdig verblijf.

Faciliteiten op Park Flevostrand

Op Molecaten Park Flevostrand vind je verschillende faciliteiten voor alle leeftijden. Zo zijn er twee zwembaden, namelijk een verwamd openluchtbad en een overdekt zwembad. Natuurlijk is er een apart badje voor de allerkleinsten. Ook beschikt het vakantiepark over een binnen- en buitenspeeltuin.

Verder zijn op het terrein verschillende sport- en spelfaciliteiten te vinden zoals een tennisbaan, sportveld en tafeltennis. En heb je honger gekregen van een dag in de buitenlucht dan kan je terecht bij het restaurant of grand café. Kook je liever zélf? Dan haal je de dagelijkse boodschappen gewoon bij de supermarkt op het park.

Jachthaven Flevostrand

Bij Park Flevostrand vind je een moderne jachthaven met ligplaatsen voor kleine en grote boten. Door de centrale ligging is de jachthaven uitermate geschikt voor tochten over de Randmeren en door de binnenwateren van Flevoland. Bovendien kan je bij een groot aantal haventjes aanleggen.

De jachthaven biedt een groot aantal faciliteiten voor de watersporter zoals luxe sanitairgebouwen, een afwasgelegenheid en een wasserette. De haven beschikt over 850 ligplaatsen, een catamaranstrand en verschillende walplaatsen. Gasten kunnen natuurlijk gebruik maken van de faciliteiten op Park Flevostrand.

In de omgeving van het park

Behalve watersport is er in de omgeving van Park Flevostrand nog veel meer te zien en te doen. Voor jong en oud zijn er leuke uitstapjes te maken naar gezellige steden, verschillende dierenparken, leuke attractieparken en interessante musea. Genoeg te doen voor alle leeftijden dus.

Voor liefhebbers van rust en natuur heeft de omgeving ook genoeg te bieden. Zo vind je er verschillende mooie natuurgebieden, uitgestrekte polders en een groot aantal fiets- en wandelpaden. Een aanrader is natuurgebied de Oostvaardersplassen waar met een beetje gelukg (en een goede verrekijker) veel bijzondere vogels te zien zijn.

Chalets, huurcaravans of kamperen

Op Park Flevostrand vind je verschillende soorten chalets en stacaravans voor 2 tot 6 personen. Deze accommodaties zijn natuurlijk voorzien van alle comfort zoals een ingerichte keuken, een eigen badkamer en een eigen terras met tuinmeubilair. In sommige accommodaties is ook je huisdier welkom.

Natuurlijk kan je ook kiezen voor een verblijf op de camping van Park Flevostrand. Vooral voor gezinnen met jonge kinderen is dat een geweldige ervaring. Ben je niet zo’n held in het opzetten van een tent? Kies dan voor een van de ingerichte vakantietenten voor 5 of 6 personen.

Op vakantie bij het Veluwemeer

Lijkt een vakantie of lang weekend bij het Veluwemeer jou wel iets? Lees dan verder en kom alles te weten over Molecaten Park Flevostrand. We hebben alle informatie over de verschillende accommodaties, de faciliteiten en de omgeving voor je verzameld en op een rijtje gezet. Zo kan je makkelijk zien of dit vakantiepark iets voor je is.

Heb je een leuke accommodatie op het park gevonden en wil je ook wel eens een vakantie aan het Veluwemeer? Dan kan je direct jouw accommodatie boeken bij de aanbieder van het park. Kijk dus snel verder en ontdek alles over dit leuke vakantiepark aan het Veluwemeer in Flevoland.

Naar Park Flevostrand

Wil je er ook even tussenuit? Bekijk de prijzen en beschikbaarheid voor Park Flevostrand.

controleer beschikbaarheid

Park Flevostrand adres

Park Flevostrand
Strandweg 1
8256 RZ Biddinghuizen

routebeschrijving