Over Landal Waterparc Veluwemeer

Lees alles over dit vakantiepark in Flevoland

Hieronder vind je een uitgebreide omschrijving van Landal Waterparc Veluwemeer. Landal Waterparc Veluwemeer is een vakantiepark in Flevoland en is te vinden in de plaats Biddinghuizen.

Impressie van Landal Waterparc Veluwemeer in Biddinghuizen, Flevoland

Wil je meer weten over de verschillende soorten accommodaties, de voorzieningen of bijvoorbeeld de omgeving van dit vakantiepark? Maak dan een keuze uit een van de onderwerpen hierboven en kom alles te weten over dit vakantiepark in Biddinghuizen.

Informatie over Landal Waterparc Veluwemeer

Landal Waterparc Veluwemeer in Biddinghuizen – Flevoland – is een ideaal vakantiepark voor liefhebbers van watersport. Het bungalowpark ligt direct aan het Veluwemeer.

Bij het park ligt een jachthaven waar je zo aan kan meren met bijvoorbeeld je sloep of zeilboot. De jachthaven biedt plaats voor boten met een lengte tot 20 meter en een vaardiepte tot 2 meter.

Volop genieten op en rond het park.

In en rondom het vakantiepark is van alles te doen voor gasten van alle leeftijden. Het Veluwemeer biedt bijvoorbeeld toegang tot het Markermeer en IJsselmeer en staat garant voor een heerlijke vakantie op het water.

Op het vakantiepark vind je veel faciliteiten. Er zijn twee zwembaden met een apart baby- en peuterbad. Op het park vind je verder een indoor speelplaats, een trampoline en een speeltuin.

Ook zijn er natuurlijk verschillende horecavoorzieningen, sport- en spelmogelijkheden en een supermarkt op het park te vinden.

In de omgeving van Landal Waterparc Veluwemeer vind je o.a. attractiepark Walibi World en het Dolfinarium in Harderwijk. Ook de plaatsjes Harderwijk en Elburg zijn zeker een bezoekje waard.

Sfeervolle appartementen en villa’s.

Op Landal Waterparc Veluwemeer vind je appartementen en villa’s van 4 tot 16 personen. Voorzien van alle comfort en gemak en mooi gelegen. Een aantal accommodaties beschikt zelfs over een eigen aanlegsteiger.

In elk appartement en iedere villa vind je o.a. een flatscreen-tv, dvd-speler en gezellige zit- en eethoek. De luxe appartementen en villa’s zijn voorzien van een sauna en zonnebank. Je komt dan ook volledig tot rust, welke accommodatie je ook kiest.

Lees alles over de faciliteiten en accommodaties van Landal Waterparc Veluwemeer en kies voor dit geweldige vakantiepark in Flevoland. Je zult je geen moment vervelen!

Landal Waterparc Veluwemeer boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal Waterparc Veluwemeer boeken? Ga dan naar de website van Landal GreenParks en bekijk de beschikbaarheid en prijzen of kies voor een van de lastminute-aanbiedingen bij Landal Waterparc Veluwemeer in Biddinghuizen.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Landal Waterparc Veluwemeer
Leuvenumse beek 1
8256 TB Biddinghuizen

Bekijk hier de ligging van Landal Waterparc Veluwemeer.