Prijzen en beschikbaarheid

Bungalowpark Het Hart van Drenthe

Bungalowpark Het Hart van Drenthe in Zwiggelte – Drenthe – is een gemoedelijk vakantiepark dat, zoals de naam al doet vermoeden, in het hart van Drenthe ligt. Het bungalowpark ligt in een bosrijke omgeving en is omringd door  honderden kilometers aan fiets- en wandelpaden.

Door de centrale ligging is het vakantiepark de ideale uitvalsbasis om de provincie Drenthe te ontdekken. Geniet van de mooie natuur of bezoek een van de gezellige steden die vanuit het park prima te bereiken zijn.

Veel faciliteiten voor jong en oud

Op Bungalowpark Het Hart van Drenthe vind je een groot aantal faciliteiten. Zo is er o.a. een leuk overdekt zwembad met een apart peutergedeelte voor de allerkleinsten. Ook zijn er verschillende sport- en spelfaciliteiten en speelmogelijkheden op het vakantiepark te vinden. Wil je de dag optimaal beginnen dan kan je gebruik maken van de broodjesservice.

Ook in de omgeving van Bungalowpark Het Hart van Drenthe is er van alles te doen. Vlak bij het vakantiepark vind je het museumdorp Orvelte dat je zeker moet bezoeken. En natuurlijk mag ook een bezoek aan herinneringscentrum Westerbork niet ontbreken. Verder zal je volop genieten van de prachtige natuur en de vele gezellige dorpjes in Drenthe.

Wil je een dagje naar een gezellige stad? Dan kan je terecht in het leuke Assen, Emmen en zelfs Groningen. Je ziet het, er is van alles te doen op en rondom Bungalowpark Het Hart van Drenthe.

Bungalows met veel privacy

Op Bungalowpark Het Hart van Drenthe vind je mooi gelegen bungalows voor 5 en 6 personen. De bungalows zijn voorzien van alle gemak en comfort en zijn rustig gelegen in het groen. Alle bungalows zijn standaard voorzien van o.a. een flatscreen-tv en vollledig ingerichte keuken. Ook heeft iedere accommodatie een eigen terras met tuinmeubilair. In veel accommodaties is bovendien je huisdier welkom.

Lees snel verder over dit leuke vakantiepark in Drenthe en lees meer over de faciliteiten, de soorten accommodaties en wat er te doen is in de omgeving. Lijkt een vakantie op Bungalowpark Het Hart van Drenthe je wel wat dan kan je online meteen een geschikte bungalow boeken.

Bungalowpark Het Hart van Drenthe boeken?

Wil je direct een verblijf op Bungalowpark Het Hart van Drenthe boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Drenthe. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Bungalowpark Het Hart van Drenthe is.

prijzen en beschikbaarheid

Adresgegevens

Bungalowpark Het Hart van Drenthe
Oranjekanaal Noordzijde 18
9433 TH Zwiggelte

routebeschrijving