Prijzen en beschikbaarheid

Landal Orveltermarke

Landal Orveltermarke in Witteveen – Drenthe – is een nieuw bungalowpark dat verscholen ligt in de weidse natuur van Drenthe. Op dit rustige vakantiepark kom je echt helemaal bij in een schitterende omgeving. Liefhebbers van rust, natuur, historie en cultuur zullen volop genieten op dit park.

Ook in de omgeving van het vakantiepark is genoeg te beleven. Wandel over de bloeiende heidevelden, bezoek het museumdorp Orvelte en bekijk de hunebedden. In Drenthe vind je bovendien ruim duizend kilometer aan fietspaden door de mooiste natuurgebieden en langs leuke dorpjes.

Landal Orveltermarke, een park voor jong en oud.

Op Landal Orveltermarke zelf vind je faciliteiten voor jong en oud. Zo is er o.a. een overdekt zwembad met een apart kinderbad, een indoor-speelplaats en een 18-holes Pitch&Putt golfbaan waar ook gasten zonder golfvaardigheidsbewijs terecht kunnen.

Verder vind je op het park een speeltuintje, horecavoorzieningen en sportmogelijkheden. Ook ontbreekt een supermarkt niet en kan je gebruik maken van de broodjesservice.

Vrijstaande bungalows in een landelijke omgeving.

Op vakantiepark Landal Orveltermarke vind je een groot aantal accommodaties voor 4 tot 24 personen. Van comfortabele accommodaties tot extra luxe bungalows met sauna en hydrojetdouche.

Ook zijn er speciale kinderbungalows en bungalows met aanpassingen voor mindervaliden. Wil je met de hele familie op pad? Kies dan voor de 24-persoons bungalow met maar liefst 12 badkamers.

Je ziet het, op bungalowpark Landal Orveltermarke is er voor iedereen wel een geschikte bungalow. Bekijk snel de faciliteiten en accommodaties op dit park en boek een heerlijke vakantie in Drenthe.

Landal Orveltermarke boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal Orveltermarke boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Drenthe. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Landal Orveltermarke is.

prijzen en beschikbaarheid

Adresgegevens

Landal Orveltermarke
Mr. J.B. Kanweg 3
9439 TD Witteveen

routebeschrijving