Over Landal Hunerwold State

Lees alles over dit vakantiepark in Drenthe

Hieronder vind je een uitgebreide omschrijving van Landal Hunerwold State. Landal Hunerwold State is een vakantiepark in Drenthe en is te vinden in de plaats Wateren.

Impressie van Landal Hunerwold State in Wateren, Drenthe

Wil je meer weten over de verschillende soorten accommodaties, de voorzieningen of bijvoorbeeld de omgeving van dit vakantiepark? Maak dan een keuze uit een van de onderwerpen hierboven en kom alles te weten over dit vakantiepark in Wateren.

Informatie over Landal Hunerwold State

Landal Hunerwold State in Wateren – Drenthe – is een prachtig gelegen bungalowpark midden in de Drentse natuur. Het park grenst direct aan Nationaal Park Het Drents-Friese Wold waar je heerlijk kan wandelen en fietsen. Je vindt er schitterende routes door bossen, heides, zandverstuivingen en beekdalgraslanden.

Naast vakantiepark Landal Hunerwold State vind je camping d’Olde Lantschap. Gasten van Landal kunnen gebruik maken van de faciliteiten van deze camping. Op het terrein vind je o.a. een overdekt zwembad met een apart gedeelte voor de kleintjes. Ook is er een supermarkt waar je dagelijks verse broodjes kunt halen.

Vermaak voor jong en oud.

Kinderen zullen zich op en rond het park uitstekend vermaken. Het zwembad, de speeltuintjes en de midgetgolfbaan zijn maar een paar van de faciliteiten op het park en de camping. Andere gasten kunnen lekker sporten, genieten van een maaltijd in het eetcafé en wandelen en fietsen door de omgeving.

Ook in de omgeving van bungalowpark Landal Hunerwold State is er genoeg te doen voor alle leeftijden. Geniet van de schitterende natuur of bezoek een van de leuke dorpjes of steden. Drenthe heeft voor iedereen wel wat te bieden.

Luxe vrijstaande villa’s.

Op het vakantiepark vind je luxe vrijstaande villa’s voor 4 tot 6 personen. De villa’s zijn voorzien van alle gemak en comfort. Bij de luxere bungalows beschikt je naast alle comfort ook nog eens over een privĂ©-sauna en een zonnebank.

Op deze pagina vind je alle informatie over de faciliteiten en accommodaties op Landal Hunerwold State. Mocht je voor dit vakantiepark kiezen dan wensen we je alvast een heerlijke tijd!

Landal Hunerwold State boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal Hunerwold State boeken? Ga dan naar de website van Landal GreenParks en bekijk de beschikbaarheid en prijzen of kies voor een van de lastminute-aanbiedingen bij Landal Hunerwold State in Wateren.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Landal Hunerwold State
Schurerslaan 4
8438 SC Wateren

Bekijk hier de ligging van Landal Hunerwold State.