Prijzen en beschikbaarheid

Buitenplaats de Marke van Ruinen

Buitenplaats de Marke van Ruinen. Een kleinschalig vakantiepark voor liefhebbers van rust en natuur. Prachtig gelegen in de Drentse bossen van Boswachterij Ruinen. Vlakbij een groot natuurgebied met hei, bossen en vele vennen. Het gezellige dorpje Ruinen ligt op een paar kilometer afstand.

Naast Boswachterij Ruinen liggen er in de omgeving meer natuurgebieden. De Nationale Parken Dwingelderveld en Drents-Friese Wold zijn ook zeker een bezoek waard. Buitenplaats de Marke van Ruinen is dus de perfecte uitvalsbasis om te wandelen en fietsen.

Op en om het vakantiepark

Op Buitenplaats de Marke van Ruinen zelf zijn niet veel voorzieningen. Gelukkig zijn deze in de directe omgeving te vinden. In Ruinen bijvoorbeeld, met gezellige restaurants en winkeltjes. Ook voor de dagelijkse boodschappen. Maar ook een zwembad en manege zijn in de buurt te vinden.

Wil je de omgeving verkennen dan kan dat op de fiets. Heb je deze niet zelf bij je? Dan huur je deze op het vakantiepark. Ook het huren van een elektrische fiets is mogelijk. De schitterende natuur nodigt uit tot lange wandelingen en fietstochten. Maar ook andere uitjes zijn mogelijk.

Uitstapjes in de omgeving

Bezoek eens een van de leuke plaatsjes en steden in de omgeving. Emmen, Meppen of Giethoorn zijn bijvoorbeeld erg leuk. Wil je een dagje op pad met kinderen? Dan is de dierentuin in Emmen of Speelstad Oranje een leuk idee. Ook het museumdorp Orvelte is een bezoek zeker waard. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Hier vind je nog meer tips in de omgeving van Buitenplaats de Marke van Ruinen.

Luxe vakantiehuizen in Drenthe

Op Buitenplaats de Marke van Ruinen vind je luxe vakantiehuizen. Deze zijn beschikbaar voor 4 tot 8 personen. Voorzien van alle comfort en gemak. Na een lekkere dag buiten is het heerlijk thuiskomen. Een aantal van de villa’s heeft zelfs een sauna of een jacuzzi in de tuin. Zo wordt een vakantie of lang weekend in Drenthe wel heel erg ontspannen.

Krijg je ook al zin om er even lekker tussenuit te gaan? Bekijk dan snel de soorten accommodaties en vind een fijn vakantiehuis. Heb je jouw vakantiehuis in Drenthe gevonden? Dan boek je deze rechtstreeks bij de aanbieder.

Buitenplaats de Marke van Ruinen boeken?

Wil je direct een verblijf op Buitenplaats de Marke van Ruinen boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Drenthe. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Buitenplaats de Marke van Ruinen is.

prijzen en beschikbaarheid

Adresgegevens

Buitenplaats de Marke van Ruinen
Gijsselterweg 30
7963 PE Ruinen

routebeschrijving