Bungalowpark de Marke van Ruinen

Bungalowpark de Marke van Ruinen in Ruinen – Drenthe – is een kleinschalig vakantiepark in de bossen van Boswachterij Ruinen. In de omgeving van het vakantiepark vind je een groot natuurgebied met prachtige hei, bossen en vele vennen. Een ideaal park dus voor liefhebbers van natuur en rust.

Behalve Boswachterij Ruinen vind je in de omgeving van de Marke van Ruinen ook de mooie natuurgebieden Dwingelderveld en Het Drents-Friese Wold. Dit bungalowpark is dus een ideale uitvalsbasis voor mooie wandelingen en schitterende fietstochten.

Wat is er te doen bij de Marke van Ruinen?

Op het vakantiepark zelf vind je niet al teveel faciliteiten maar in de omgeving van het park vind je alles wat je nodig hebt. In het vlakbij gelegen dorpje Ruinen vind je verschillende restaurants en winkels voor je dagelijkse boodschappen. Ook een zwembad en een manege is in de buurt van het bungalowpark te vinden.

Verder leent de mooie omgeving zich voor tal van leuke uitstapjes. Geniet van de mooie natuur of bezoek leuke dorpjes en steden als Meppen en Giethoorn. Voor alle leeftijden zijn er verschillende bezienswaardigheden te vinden in de buurt van het park. Een dagje naar de dierentuin in Emmen, spelen in Speelstad Oranje of een bezoekje aan museumdorp Orvelte zijn slechts een paar van de mogelijkheden. Niemand hoeft zich te vervelen tijdens een verblijf op Bungalowpark de Marke van Ruinen.

Luxe vrijstaande bungalows

Op Bungalowpark de Marke van Ruinen vind je prachtige vrijstaande bungalows voor 4 tot 8 personen met veel privacy. De bungalows zijn allemaal nieuw en voorzien van alle gemak en comfort. Na een heerlijke dag in de buitenlucht kan je ‘s avonds lekker bijkomen op je eigen terras. Ook zijn er extra luxe bungalows met sauna, zonnehemel en zelfs een jacuzzi in de tuin. Als dat geen genieten wordt!

Lijkt zo’n heerlijke vakantie in Drenthe je wel iets? Lees dan snel verder en ontdek alles over de verschillende accommodaties op het park en ontdek leuke uitstapjes in de omgeving. Als je een mooie bungalow hebt gevonden op Bungalowpark de Marke van Ruinen kan je deze direct online boeken. We wensen je alvast een heerlijk verblijf op dit schitterende vakantiepark in Drenthe.

Naar Bungalowpark de Marke van Ruinen

Wil je er ook even tussenuit? Bekijk de prijzen en beschikbaarheid voor Bungalowpark de Marke van Ruinen.

controleer beschikbaarheid

Bungalowpark de Marke van Ruinen adres

Bungalowpark de Marke van Ruinen
Gijsselterweg 30
7963 PE Ruinen

routebeschrijving