Faciliteiten op Bungalowpark de Marke van Ruinen

De voorzieningen op dit vakantiepark in Drenthe

Bekijk hier alle voorzieningen en faciliteiten op Bungalowpark de Marke van Ruinen in Ruinen. Zo zie je meteen wat dit vakantiepark in Drenthe allemaal te bieden heeft.

Impressie van Bungalowpark de Marke van Ruinen in Ruinen, Drenthe

Hou er wel rekening mee dat op een aantal vakantieparken niet alle voorzieningen het hele jaar door geopend zijn. Vooral bij een verblijf buiten het hoogseizoen kan dit het geval zijn. Meer informatie over de actuele openingstijden van de faciliteiten vind je op de website van het vakantiepark.

Voorzieningen en faciliteiten

Ben je benieuwd welke voorzieningen je kan verwachten op Bungalowpark de Marke van Ruinen? Hieronder vind je een handig overzicht van alle faciliteiten van dit vakantiepark in Ruinen. Zo weet je meteen of je op het vakantiepark uit eten kan, lekker kan zwemmen en welke andere voorzieningen er aanwezig zijn.

Horecavoorzieningen

  • Broodjesservice

Verhuurmogelijkheden

  • Fietsenverhuur

Parkfaciliteiten

  • Receptie op het park

In de omgeving van Bungalowpark de Marke van Ruinen vind je o.a. een zwembad en een manege. Ook is het mogelijk deel te nemen aan outdooractiviteiten. Meer informatie is te verkrijgen bij de receptie op het park. In het nabij gelegen Ruinen zjn diverse restaurants te vinden, op het vakantiepark zelf zijn geen horecavoorzieningen.

Bungalowpark de Marke van Ruinen boeken?

Wil je direct een verblijf op Bungalowpark de Marke van Ruinen boeken? Ga dan naar de website van Hogenboom Vakantieparken en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij Bungalowpark de Marke van Ruinen in Ruinen.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Bungalowpark de Marke van Ruinen
Gijsselterweg 30
7963 PE Ruinen

Bekijk hier de ligging van Bungalowpark de Marke van Ruinen.