Over Hof van Saksen

Lees alles over dit vakantiepark in Drenthe

Hieronder vind je een uitgebreide omschrijving van Hof van Saksen. Hof van Saksen is een vakantiepark in Drenthe en is te vinden in de plaats Nooitgedacht.

Impressie van Hof van Saksen in Nooitgedacht, Drenthe

Wil je meer weten over de verschillende soorten accommodaties, de voorzieningen of bijvoorbeeld de omgeving van dit vakantiepark? Maak dan een keuze uit een van de onderwerpen hierboven en kom alles te weten over dit vakantiepark in Nooitgedacht.

Informatie over Hof van Saksen

Vakantieresort Hof van Saksen in Nooitgedacht – Drenthe – is een erg luxe vakantiepark in een schitterende omgeving. Op dit mooie vakantiepark verblijf je in fraaie Saksische boerderijen die zijn voorzien van alle comfort. Ook de vele faciliteiten op dit resort zorgen ervoor dat je volop kan genieten van een exclusieve vakantie.

Dit vakantiepark is dan ook ideaal voor iedereen die in alle rust wil genieten van een heerlijk en luxe verblijf. Zowel op het resort als in de mooie omgeving zal je genieten van een heerlijke tijd.

Genieten bij Hof van Saksen

Op Hof van Saksen vind je een groot aantal luxe faciliteiten. Zo ligt er op het resort een mooi overdekt zwembad met een spectaculaire waterglijbaan. Je kan heerlijk ontspannen in verschillende whirlpools of genieten bij de mooie recreatieplas op het park.

Ook in de luxe spa & wellness kom je helemaal bij. Je kan kiezen uit een groot aantal behandelingen, verschillende sauna’s en baden heerlijke massages. Na een dag vol ontspanning en genieten kan je kiezen uit één van de zes goede restaurants op het park.

Mocht je een dagje van het park af willen dan is er gelukkig ook in de omgeving van Hof van Saksen van alles te doen. Je kan kiezen uit verschillende bezienswaardigheden, mooie natuurgebieden en gezellige steden voor een leuk uitje.

Ook voor kinderen is er van alles te doen

Voor kinderen is er ook van alles te beleven op Hof van Saksen. Zo vind je op het resort o.a. een indoor speelparadijs, verschillende speeltuinen en een apart peuterbadje. Ook zijn er zg. ‘kinderacademies’ waar dagelijks leuke activiteiten worden georganiseerd.

Voor de sportieve gasten worden tenslotte leuke activiteiten geoganiseerd zoals fietsen, wandelen, zwemmen en klimmen. Bovendien zijn er in de omgeving van het resort verschillende golfbanen te vinden waar je met korting terecht kan.

Luxe boerderijen in Saksische stijl

Op Hof van Saksen vind je comfortabele en luxe bungalows voor 4 tot 24 personen. De accommodaties zijn gebouwd in Saksische stijl en zijn voorzien van alle gemak en comfort. Voor nog meer luxe kies je voor een van de luxe boerderijen met o.a. een eigen infraroodsauna en een Nespresso-apparaat.

Ook voor kinderen zijn speciale ‘kinderboerderijen’ te boeken met speciale faciliteiten. Deze accommodaties zijn kindveilig en beschikken o.a. over speelgoed, een box en een kindestoel. De kinderaccommodaties zijn natuurlijk rookvrij.

Bij een groot aantal accommodaties is ook je huisdier welkom. Zo kan je met het hele gezin intens genieten van een exclusieve vakantie. Uiteraard zijn er ook huisdiervrije accommodaties te boeken.

Vakantie in Drenthe bij Hof van Saksen

Lijkt Hof van Saksen je wel wat? Lees dan snel verder en bekijk alle faciliteiten en de verschillende soorten accommodaties op het resort. Ook vind je een groot aantal tips voor leuke uitstapjes in de omgeving. Als je een geschikte accommodatie hebt gevonden kan je deze direct online boeken. Kies ook voor een luxe vakantie in Drenthe op dit bijzondere vakantiepark.

Hof van Saksen boeken?

Wil je direct een verblijf op Hof van Saksen boeken? Ga dan naar de website van Landal GreenParks en bekijk de beschikbaarheid en prijzen of kies voor een van de lastminute-aanbiedingen bij Hof van Saksen in Nooitgedacht.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Hof van Saksen
Veldweg 22-24
9449 PW Nooitgedacht

Bekijk hier de ligging van Hof van Saksen.