Omgeving van Landal De Bloemert

Leuke uitstapjes rondom dit vakantiepark in Drenthe

Als je op vakantie gaat naar Drenthe wil je natuurlijk wel wat van de omgeving zien. Daarom hebben we een aantal leuke uitstapjes in de omgeving voor je verzameld.

Impressie van Landal De Bloemert in Midlaren, Drenthe

We hebben deze tips onderverdeeld in uitstapjes voor gezinnen met kinderen, bezienswaardigheden en activiteiten en leuke plaatsen in de omgeving van Landal De Bloemert in Midlaren. Zo heb je tijdens je verblijf op dit vakantiepark in Drenthe altijd wel iets te doen. Kijk hier voor alle voorzieningen op het vakantiepark zelf.

Uitstapjes in de omgeving van Landal De Bloemert

In de omgeving van Landal De Bloemert is er naast watersport nog veel meer te doen. Bekijk hieronder enleke hoogtepunten vanw at er zoal te doen is in de omgeving van het vakantiepark. Kijk hier voor de exacte ligging van Landal De Bloemert in Midlaren.

Uitjes voor gezinnen met kinderen

 • Aqualaren - 3 km van het park
  In dit subtropisch zwembad vind je o.a. een waterglijbaan, stroomversnellingen met yetstreams en een peuterbadje. Ideaal als het een dag minder mooi weer is.

 • Rijk Der Kabouters - 12 km van het park
  Een leuk familiepretpark voor liefhebbers van kabouters en kinderen tot 8 jaar, met o.a. een kaboutertuin en een leuke speeltuin.

 • Sprookjeshof - 2 km van het park
  Leuk familiepark met o.a. een sprookjespark, een speelpark, een kinderboerderij en een overdekte speeltuin van 3000 m².

 • Verkeerspark Assen - 19 km van het park
  In dit grootste verkeerspark van Europa vind je o.a. trapauto's, jeeps en jeugdkarts waar je lekker in rond kan rijden. Kinderen kunnen hier hun eigen rijbewijs halen.

Activiteiten en bezienswaardigheden

 • Drents Museum - 16 km van het park
  Een uitgebreide collectie met o.a. archeologie, hedendaags realisme en kunst van 1885 tot 1935. Ook veel wisselende exposities.

 • Groninger Museum - 13 km van het park
  Museum voor moderne kunst waarbij alleen al het fraaie gebouw een bezoekje waard is. Vaste en wisselende exposities.

 • Molenmuseum De Wachter - 2 km van het park
  Neem eens een kijkje in de koren- en oliemolen 'De Wachter'. Bezichtig de molen en volg het hele proces van korenmalen.

 • Museum De Buitenplaats - 8 km van het park
  In het museumpaviljoen en de museumtuin vind je hier een mooie verzameling figarutieve kunst van na de Tweede Wereldoorlog van vooral Nederlandse kunstenaars.

Leuke plaatsen in de omgeving

 • Assen - 16 km van het park
  Een leuke groene stad waar je uren kan rondslenteren, mooie bossen en landgoederen.

 • Groningen - 14 km van het park
  Beklim de Martinitoren, bezoek een museum of maak een rondvaart door de grachten. Ook vind je in Groningen veel leuke winkels, restaurants en terrassen.

 • Zuidlaren - 3 km van het park
  Een typisch Drents brinkdorp op de Hondsrug, ten zuiden van Groningen. Gelegen in een bosrijke omgeving met winkeltjes en terrasjes.

Let op: de vermelde afstanden zijn indicatief, de daadwerkelijk af te leggen afstand kan afwijken. Klik op de afstand voor een actuele routebeschrijving.

Meer leuke tips voor uitstapjes in de omgeving van het vakantiepark vind je op de website Magisch Drenthe en op de site van de provincie Drenthe.

vernieuw

Dubbelklik in de kaart om deze te verschuiven en in of uit te zoomen. (vernieuw kaart)

Landal De Bloemert boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal De Bloemert boeken? Ga dan naar de website van Landal GreenParks en bekijk de beschikbaarheid en prijzen of kies voor een van de lastminute-aanbiedingen bij Landal De Bloemert in Midlaren.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Landal De Bloemert
Bloemert 1
9475 TG Midlaren

Bekijk hier de ligging van Landal De Bloemert.