Prijzen en beschikbaarheid

Landal De Bloemert

Landal De Bloemert in Midlaren – Drenthe – is een waterrijk bungalow vlak bij het Zuidlaardermeer. Een groot aantal bungalows beschikt over een eigen aanlegsteiger. Vanaf het park vaar je zo het uitgestrekte meer op. Liefhebbers van watersport zullen zich op De Bloemert dan ook helemaal thuis voelen.

Maar het vakantiepark heeft veel meer te bieden. Lekker luieren op je terras, wandelen door de bossen tegenover het park of een potje tennis of midgetgolf? Het is allemaal mogelijk bij vakantiepark Landal De Bloemert. Kijk hier voor alle faciliteiten op het vakantiepark.

Je hoeft je geen moment te vervelen.

Op het vakantiepark ligt Zeilschool Zuidlaardermeer. Hier kan je terecht voor zeil- en surflessen. Ook is het mogelijk om bijvoorbeeld een zeilboot of kano te huren. Vaar in je eigen tempo over het Zuidlaardermeer of neem een frisse duik in het water.

Tegenover het park liggen de Noordlaarderbossen. Hier kan je heerlijke wandelingen maken en genieten van de natuur. Ook vind je in de omgeving van het park veel fietspaden waar je schitterende fietstochten kunt maken.

Wil je er een dagje tussenuit? Ga dan bijvoorbeeld naar Groningen waar je lekker kan winkelen of genieten op een terrasje. Er is echt van alles te beleven in de omgeving van het park!

Mooie bungalows aan het water.

Op bungalowpark Landal De Bloemert vind je bungalows voor vier tot twaalf personen. Een groot aantal vrijstaande bungalows ligt aan het water en beschikt over een eigen aanlegsteiger. Natuurlijk zijn de vakantiehuizen van alle gemakken voorzien. De bungalows zijn er in verschillende prijsklasses en luxeniveaus.

Ook zijn er speciale bungalows voor gezinnen met kinderen en voor mindervaliden. Je ziet het, voor iedereen is er een geschikte accommodatie te vinden op het park.

Lees op deze pagina alle informatie over Landal De Bloemert en kies een mooie bungalow uit voor een heerlijke vakantie aan het water.

Landal De Bloemert boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal De Bloemert boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Drenthe. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Landal De Bloemert is.

prijzen en beschikbaarheid

Adresgegevens

Landal De Bloemert
Bloemert 1
9475 TG Midlaren

routebeschrijving