Prijzen en beschikbaarheid

Landal De Bloemert, Midlaren

Landal De Bloemert is een kleinschalig bungalowpark in een waterrijke omgeving. Vanuit de jachthaven op het park vaar je zo het Zuidlaardermeer op.

Het vakantiepark is dus erg geschikt voor watersportliefhebbers. Maar ook voor anderen is er van alles te beleven in de omgeving van De Bloemert. Op het vakantiepark vind je mooie bungalows tot twaalf personen. De huisjes liggen aan het water of in een bosrijke omgeving. Jong en oud zullen volop genieten op vakantiepark Landal De Bloemert.

Hier vind je de uitgebreide beschrijving Landal De Bloemert. Of bekijk direct de prijzen en beschikbaarheid voor dit vakantiepark in Drenthe.

Bijzonderheden

  • aan het Zuidlaardermeer
  • bungalows aan het water
  • bootverhuur
  • zeil- en surfschool
  • visvijver

In het kort

  • ca. 120 accomodaties
  • honden welkom
  • niet autovrij, parkeren bij het huisje
  • ligging aan het water, in de natuur
  • aangeboden door Landal GreenParks

Vakantiehuizen

Op Landal De Bloemert vind je vakantiehuizen voor 4 tot 12 personen. Bijvoorbeeld:

4-persoons bungalow type 4B1

4-persoons bungalow. Deze bungalow beschikt o.a. over een keuken, twee slaapkamers, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 55 m² - gelijkvloers - type: bungalow - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij (indien beschikbaar) - maximaal 4 personen

4-persoons bungalow type 4B1

Prijzen en beschikbaarheid

4-persoons vrijstaande bungalow type 4B3

Comfortabele 4-persoons vakantiewoning. Deze vakantiewoning beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 105 m² - 2 etages - type: vakantiewoning - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij (indien beschikbaar) - maximaal 4 personen

4-persoons vrijstaande bungalow type 4B3

Prijzen en beschikbaarheid

4-persoons vrijstaande luxe bungalow type 4L

Luxe 4-persoons bungalow. Deze bungalow beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer, een privé-sauna en een toilet.

In het kort: opp: 120 m² - 2 etages - type: bungalow - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - huisdiervrij - rookvrij - sauna - maximaal 4 personen

4-persoons vrijstaande luxe bungalow type 4L

Prijzen en beschikbaarheid

Bekijk hier alle accommodaties op Landal De Bloemert.

Landal De Bloemert
Midlaren (Drenthe)

Adresgegevens

Landal De Bloemert
Bloemert 1
9475 TG Midlaren

routebeschrijving

Landal De Bloemert boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal De Bloemert boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Drenthe. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Landal De Bloemert is.

prijzen en beschikbaarheid

Vakantieparken in de omgeving

Ook deze vakantieparken liggen in de buurt van Landal De Bloemert:

Villapark Akenveen

Drenthe, Tynaarlo

Villapark Akenveen is een leuk vakantiepark dat is gelegen in Nationaal Park Drentsche Aa. Het villapark ligt aan een grote recreatieplas waar je heerlijk kan zwemmen en gratis kan duiken.

In het kort: ca. 70 accommodaties - huisdieren welkom - actief en outdoor - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Hogenboom en Roompot Vakanties

Villapark Akenveen

Prijzen en beschikbaarheid

Hof van Saksen

Drenthe, Nooitgedacht

Hof van Saksen is een luxe vakantiepark dat in een mooie omgeving ligt. Op het vakantiepark geniet je in alle rust van een exclusieve vakantie in de natuur.

In het kort: ca. 643 accommodaties - huisdieren welkom - beauty en wellness - kinderen en familie - luxe - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Landal GreenParks

Hof van Saksen

Prijzen en beschikbaarheid

Hunzepark

Drenthe, Gasselternijveen

Hunzepark is een kleinschalig vakantiepark in een waterrijke omgeving. Dit leuke vakantiepark ligt in het hartje van Drenthe aan de flanken van de Hondsrug.

In het kort: ca. 100 accommodaties - huisdieren welkom - actief en outdoor - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Hogenboom en Roompot Vakanties

Hunzepark

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier als je een ander vakantiepark in Drenthe zoekt.