Prijzen en beschikbaarheid

Landgoed Het Grote Zand

Landgoed Het Grote Zand in Hooghalen – Drenthe – is een ruim opgezet vakantiepark midden in de Drentse natuur. Rondom het park vind je de natuurgebieden Het Groote Zand, Het Witte Zand, Het Heuvinger Zand en Het Noorder- en Hijkervel. Het park is dus ideaal voor natuurliefhebbers en je kan in de omgeving uren wandelen en fietsen.

Maar er is nog veel meer te zien dan de bossen en heidevelden. In de omgeving van het vakantiepark vind je namelijk ook leuke steden als Assen, Emmen en Groningen. Erg leuk voor een gezellig dagje uit. En ook op Landgoed Het Grote Zand hoef je je geen moment te vervelen.

Wat is er te doen bij Landgoed Het Grote Zand

Op het vakantiepark vind je een overdekt zwembad met een apart peuterbadje. Ook zijn er verschillende sport- en spelmogelijkheden voor jong en oud. Voor de kinderen is er een junglebos en een speeltuin terwijl oudere gasten kunnen ontspannen in het Turks stoombad of de sauna. Natuurlijk is er een restaurant op het park waar je terecht kan voor een hapje en drankje. Bekijk snel alle faciliteiten op Landgoed Het Grote Zand.

In de omgeving zul je ook volop genieten van een heerlijke vakantie in Drenthe. Vanuit je bungalow sta je zo in het bos en de mooie heidevelden. Liever een dagje naar de stad? Kies dan voor een uitstapje naar het nabij gelegen Assen of ga een dagje naar Groningen of Emmen. En natuurlijk zijn er ook tal van bezienswaardigheden te vinden in de omgeving van het vakantiepark.

Mooie accommodaties midden in de Drentse natuur

Op Landgoed Het Grote Zand vind je accommodaties voor 4 tot 12 personen. Je kan kiezen uit verschillende soorten chalets en bungalows die voorzien zijn van alle gemak en comfort. In een groot aantal accommodaties is je huisdier welkom. Door de ruime opzet van het vakantiepark heb je alle ruimte.

Wil je ook genieten van een heerlijke vakantie in Drenthe? Kijk dan snel verder en lees meer over de faciliteiten, de soorten accommodaties en uitstapjes in de omgeving. Landgoed Het Grote Zand is een ideaal vakantiepark voor alle leeftijden en heeft van alles te bieden voor liefhebbers van rust en natuur. We wensen je alvast een fijne vakantie!

Landgoed Het Grote Zand boeken?

Wil je direct een verblijf op Landgoed Het Grote Zand boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Drenthe. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Landgoed Het Grote Zand is.

prijzen en beschikbaarheid

Adresgegevens

Landgoed Het Grote Zand
Hof van Halenweg 2
9414 AG Hooghalen

routebeschrijving