Prijzen en beschikbaarheid

Landgoed Het Grote Zand, Hooghalen

Landgoed Het Grote Zand is een mooi gelegen vakantiepark in de Drentse natuur. Het park ligt in een bosrijke omgeving tussen vier natuurgebieden en heeft een overdekt zwembad.

Vanuit je bungalow loop je zo het bos is en in de omgeving kan je urenlang wandelen en fietsen. Dit ruim opgezette park is dus ideaal voor liefhebbers van rust en natuur. Op Landgoed Het Grote Zand vind je mooie accommodaties tot 12 personen.

Hier vind je de uitgebreide beschrijving Landgoed Het Grote Zand. Of bekijk direct de prijzen en beschikbaarheid voor dit vakantiepark in Drenthe.

Bijzonderheden

  • horecavoorzieningen
  • sport- en spelvoorzieningen
  • zwemmogelijkheid
  • beauty en wellness
  • verhuurmogelijkheden

In het kort

  • ca. 350 accomodaties
  • honden welkom
  • niet autovrij, parkeren bij het huisje
  • ligging in de natuur, in het bos
  • aangeboden door Hogenboom en Roompot Vakanties

Vakantiehuizen

Op Landgoed Het Grote Zand vind je vakantiehuizen voor 4 tot 12 personen. Bijvoorbeeld:

4-persoons vrijstaand chalet type A Boterbloem

4-persoons chalet. Dit chalet beschikt o.a. over een keuken, twee slaapkamers, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 40 m² - gelijkvloers - type: chalet - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij (indien beschikbaar) - maximaal 4 personen

4-persoons vrijstaand chalet type A Boterbloem

Prijzen en beschikbaarheid

4-persoons vrijstaand chalet type A Notaris

Comfortabel 4-persoons chalet. Dit chalet beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 40 m² - gelijkvloers - type: chalet - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - hond welkom - maximaal 4 personen

4-persoons vrijstaand chalet type A Notaris

Prijzen en beschikbaarheid

4-persoons vrijstaande bungalow type C

4-persoons bungalow. Deze bungalow beschikt o.a. over een keuken met vaatwasser, twee slaapkamers, een badkamer en een toilet.

In het kort: opp: 120 m² - 2 etages - type: bungalow - 2 slaapkamers - 1 badkamer - 1 toilet - kindvriendelijk - hond welkom - huisdiervrij (optioneel) - rookvrij (indien beschikbaar) - maximaal 4 personen

4-persoons vrijstaande bungalow type C

Prijzen en beschikbaarheid

Bekijk hier alle accommodaties op Landgoed Het Grote Zand.

Landgoed Het Grote Zand
Hooghalen (Drenthe)

Adresgegevens

Landgoed Het Grote Zand
Hof van Halenweg 2
9414 AG Hooghalen

routebeschrijving

Landgoed Het Grote Zand boeken?

Wil je direct een verblijf op Landgoed Het Grote Zand boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Drenthe. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor Landgoed Het Grote Zand is.

prijzen en beschikbaarheid

Vakantieparken in de omgeving

Ook deze vakantieparken liggen in de buurt van Landgoed Het Grote Zand:

Bungalowpark Het Hart van Drenthe

Drenthe, Zwiggelte

Bungalowpark Het Hart van Drenthe is een gezellig vakantiepark in een bosrijke omgeving. Op het bungalowpark vind je o.a. een overdekt zwembad met een apart peuterbadje.

In het kort: ca. 180 accommodaties - huisdieren welkom - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Hogenboom en Roompot Vakanties

Bungalowpark Het Hart van Drenthe

Prijzen en beschikbaarheid

Hof van Saksen

Drenthe, Nooitgedacht

Hof van Saksen is een luxe vakantiepark dat in een mooie omgeving ligt. Op het vakantiepark geniet je in alle rust van een exclusieve vakantie in de natuur.

In het kort: ca. 643 accommodaties - huisdieren welkom - beauty en wellness - kinderen en familie - luxe - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Landal GreenParks

Hof van Saksen

Prijzen en beschikbaarheid

Vakantiepark Het Drentse Wold

Drenthe, Hoogersmilde

Vakantiepark Het Drentse Wold is een autovrij vakantiepark aan de rand van het Drents-Friese Wold. In de omgeving vind je naast de natuur tal van andere mogelijkheden voor uitstapjes.

In het kort: ca. 80 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - aangeboden door Hogenboom en Roompot Vakanties

Vakantiepark Het Drentse Wold

Prijzen en beschikbaarheid

Kijk hier als je een ander vakantiepark in Drenthe zoekt.