Over Vakantiepark Het Drentse Wold

Lees alles over dit vakantiepark in Drenthe

Hieronder vind je een uitgebreide omschrijving van Vakantiepark Het Drentse Wold. Vakantiepark Het Drentse Wold is een vakantiepark in Drenthe en is te vinden in de plaats Hoogersmilde.

Impressie van Vakantiepark Het Drentse Wold in Hoogersmilde, Drenthe

Wil je meer weten over de verschillende soorten accommodaties, de voorzieningen of bijvoorbeeld de omgeving van dit vakantiepark? Maak dan een keuze uit een van de onderwerpen hierboven en kom alles te weten over dit vakantiepark in Hoogersmilde.

Informatie over Vakantiepark Het Drentse Wold

Vakantiepark Het Drentse Wold in Hoogersmilde – Drenthe – is een autovrij vakantiepark midden in de Drentse natuur. Dit rustige familiepark is mooi gelegen aan de rand van natuurgebied het Drents-Friese Wold. Door deze ligging is het vakantiepark een mooie uitvalsbasis voor lange wandelingen en heerlijke fietstochten.

Van alles te doen

Op en rondom Vakantiepark Het Drentse Wold hoeft niemand zich te vervelen. Natuurlijk zal iedereen genieten van de schitterende omgeving maar dit deel van Drenthe heeft nog meer te bieden. Voor alle leeftijden zijn er tal van leuke uitstapjes te maken in de omgeving van het park.

Zo zullen kinderen zich volop vermaken in attractieparken als Sprookjeshof en Duine-Zathe. En natuurlijk mag ook een bezoek aan Dierenpark Emmen niet ontbreken tijdens je vakantie. Andere leuke uitstapjes zijn een bezoekje aan steden als Assen, Emmen en zelfs Groningen. Verder vind je in de omgeving leuke musea en nog veel meer.

Ook op het vakantiepark hoeft niemand zich te vervelen. Vlak bij het park ligt een recreatieplas en tegenover het park vind je een openluchtzwembad dat gratis toegankelijk is. Verder vind je op Vakantiepark Het Drentse Wold verschillende sport- en spelfaciliteiten, horecavoorzieningen en speeltuintjes.

Comfortabele bungalows

Op het autovrije vakantiepark vind je comfortabele vrijstaande bungalows voor 4 tot 6 personen. Alle bungalows zijn standaard voorzien van o.a. een vaatwasser, televisie en terras met tuinmeubilair.

Speciaal voor gezinnen met kinderen zijn er kinderbungalows met speelgoed en kindermeubilair. Ook is in een groot aantal bungalows je huisdier welkom.

Wil je wat meer comfort dan kan je kiezen voor een bungalow met eigen sauna en een zonnehemel. Zo kan je even helemaal ontspannen in je eigen vakantiehuisje. En na een heerlijke dag geniet je van een drankje op je eigen terras.

Ook op vakantie naar Drenthe?

Lijkt een verblijf op dit familiepark je wel wat? Lees dan snel verder over alle faciliteiten, de verschillende soorten bungalows en de uitstapjes die je in de omgeving kunt maken. Als je een leuke accommodatie hebt gevonden kan je deze direct online boeken. Kies dus ook voor een heerlijke vakantie op dit leuke en autovrije vakantiepark in Drenthe. We wensen je alvast veel plezier!

Vakantiepark Het Drentse Wold boeken?

Wil je direct een verblijf op Vakantiepark Het Drentse Wold boeken? Ga dan naar de website van Hogenboom Vakantieparken en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij Vakantiepark Het Drentse Wold in Hoogersmilde.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Vakantiepark Het Drentse Wold
Bosweg 10 a
9423 TA Hoogersmilde

Bekijk hier de ligging van Vakantiepark Het Drentse Wold.