Over Parc Sandur

Lees alles over dit vakantiepark in Drenthe

Hieronder vind je een uitgebreide omschrijving van Parc Sandur. Parc Sandur is een vakantiepark in Drenthe en is te vinden in de plaats Emmen.

Impressie van Parc Sandur in Emmen, Drenthe

Wil je meer weten over de verschillende soorten accommodaties, de voorzieningen of bijvoorbeeld de omgeving van dit vakantiepark? Maak dan een keuze uit een van de onderwerpen hierboven en kom alles te weten over dit vakantiepark in Emmen.

Informatie over Parc Sandur

Parc Sandur in Emmen – Drenthe – is een waterrijk bungalowpark waar het volop genieten is. Dit vakantiepark van Center Parcs is schitterend gelegen op verschillende schiereilandjes rond De Grote Rietplas, een uitgestrekt recreatiemeer waar je heerlijk kunt surfen en zeilen. Waterfietsen kano’s en fluisterbootjes zijn te huur bij het park.

Door de ligging aan het recreatiemeer is vakantiepark Parc Sandur ideaal voor liefhebbers van water. Maar ook natuurliefhebbers kunnen hun hart ophalen in de prachtige natuur in Drenthe.

Genoeg te beleven voor jong en oud.

Op het vakantiepark is er voor de kinderen o.a. een indoor speelparadijs en een zwembad met een peuterbad. Verder is er een fitnesscentrum, een mooi terras aan het water en zijn er verschillende horecavoorzieningen. Er zijn genoeg faciliteiten voor jong en oud waardoor je je geen moment hoeft te vervelen!

Ook in de omgeving van Parc Sandur is er van alles te zien en te doen. Voor de kleintjes is attractiepark Plopsa Indoor Coevorden een aanrader. Reserveer tot één dag voor aankomst een Plopsa Indoor Coevorden Meerdagenpas waarmee je voordelig toegang krijgt tot het attractiepark. Natuurlijk kan je ook heerlijk fietsen en wandelen door het Drenthse landschap.

Ruime vrijstaande vakantiehuisjes aan het water.

Op Parc Sandur vind je mooie vrijstaande cottages die bijna allemaal aan het water liggen. Onlangs zijn twintig 4-persoons VIP-cottages volledig vernieuwd. In deze ruime cottages met o.a. een bubbelbad, sauna en moderne keuken is het heerlijk genieten.

Er zijn accommodaties van 2 tot 10 personen in verschillende luxeniveaus en prijsklasses. Alle cottages beschiken over al het comfort en gemak dat je thuis gewend bent. Bovendien zijn er speciale kindercottages en huisjes voor mindervaliden. Parc Sandur is dus geschikt voor iedereen, van jong tot oud.

Lees alles over dit mooie bungalowpark en boek een heerlijke week, midweek of weekend op bungalowpark Parc Sandur.

Parc Sandur boeken?

Wil je direct een verblijf op Parc Sandur boeken? Ga dan naar de website van Center Parcs en bekijk de beschikbaarheid en prijzen of kies voor een van de lastminute-aanbiedingen bij Parc Sandur in Emmen.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Parc Sandur
Sandurdreef 5
7828 AA Emmen

Bekijk hier de ligging van Parc Sandur.