Over Landal Het Land van Bartje

Lees alles over dit vakantiepark in Drenthe

Hieronder vind je een uitgebreide omschrijving van Landal Het Land van Bartje. Landal Het Land van Bartje is een vakantiepark in Drenthe en is te vinden in de plaats Ees.

Impressie van Landal Het Land van Bartje in Ees, Drenthe

Wil je meer weten over de verschillende soorten accommodaties, de voorzieningen of bijvoorbeeld de omgeving van dit vakantiepark? Maak dan een keuze uit een van de onderwerpen hierboven en kom alles te weten over dit vakantiepark in Ees.

Informatie over Landal Het Land van Bartje

Landal Het Land van Bartje in Ees – Drenthe – is een mooi familiepark dat midden in de Drentse bossen ligt. Op en rond dit bungalowpark zullen jong en oud zich volop vermaken.

Of je nu lekker wil relaxen bij je villa, een duik wilt nemen in het zwembad of even bij wil komen op het terras… het kan allemaal op vakantiepark Het Land van Bartje.

Van alles te doen voor jong en oud.

Op het vakantiepark vind je tal van faciliteiten voor gasten van alle leeftijden. Kinderen kunnen zich uren vermaken in de overdekte speelplaats Bartje’s Boerderij. Ook een ritje op een pony of in een huifkar is mogelijk dankzij de eigen ponyranch.

Verder vind je op het park horecavoorzieningen, sport- en speelvelden en een groot terras. Het overdekte zwembad wordt bij mooi weer omgetoverd in een buitenbad. Op Landal Land van Bartje is er dus altijd wat te doen, weer of geen weer.

Ook in de omgeving van het bungalowpark is er van alles te zien en beleven. Wandel of fiets langs langs heidevelden, veengebieden en door de bossen en geniet van de Drentse natuur. Ook attractieparken, leuke steden en verschillende musea zijn in de omgeving te vinden.

Vrijstaande accommodaties midden in de bossen.

Op Landal Het Land van Bartje ligt een groot aantal accommodaties voor 2 tot 10 personen. Je kan kiezen uit verschillende soorten bungalows, Drentse hoeves en boerderijen. Deze liggen midden in de bossen en zijn voorzien van alle luxe en comfort.

De vakantiehuisjes op het park zijn te boeken in verschillende prijsklasses en met verschillende luxeniveaus. Kom je met jonge kinderen? Kijk dan zeker even naar de speciale kinderaccommodaties.

Op deze pagina vind je alle informatie over de faciliteiten en accommodaties op bungalowpark Het Land van Bartje. Maak snel een keuze en geniet van een heerlijke vakantie in Drenthe.

Landal Het Land van Bartje boeken?

Wil je direct een verblijf op Landal Het Land van Bartje boeken? Ga dan naar de website van Landal GreenParks en bekijk de beschikbaarheid en prijzen of kies voor een van de lastminute-aanbiedingen bij Landal Het Land van Bartje in Ees.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Landal Het Land van Bartje
Buinerweg 8
9536 PG Ees

Bekijk hier de ligging van Landal Het Land van Bartje.