Vakantiepark Ees

Ees is een klein dorpje in Drenthe dat tussen de gezellige plaatsen Assen en Emmen ligt. Op deze pagina vind je de vakantieparken in Ees.

Ees is een klein Drents dorp dat in de gemeente Borger-Odoorn ligt. Het dorp is te vinden tussen de plaatsen Emmen en Assen waar je tal van voorzieningen treft. In Ees zelf vind je een supermarkt waar je terecht kan voor de dagelijkse boodschappen.

In de omgeving van Ees kan je heerlijk wandelen en fietsen door de mooie natuur en kleine dorpjes. Bij boswachterij Odoorn kan je verschillende wandelroutes volgen en zo genieten van de veelzijdige omgeving. Ook leuk is een bezoekje aan museumdorp Orvelte.

Meer tips voor leuke uitstapjes in de omgeving van het dorp vind je bij de uitgebreide informatie over de vakantieparken in Ees.

Vakantiepark Ees - 1 resultaat

Landal Het Land van Bartje

Drenthe, Ees

Landal Het Land van Bartje is een bungalowpark dat midden in de Drentse bossen ligt. Vanuit het park kan je prachtige fiets- en wandeltochten maken.

In het kort: ca. 400 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur, in het bos - aangeboden door Landal GreenParks

Landal Het Land van Bartje

Prijzen en beschikbaarheid