Vakantieparken in Nederland

Vakantieparken in Ees

Vind de leukste bungalowparken in Ees

Ees is een klein dorpje in Drenthe dat tussen de gezellige plaatsen Assen en Emmen ligt. Op deze pagina vind je de vakantieparken in Ees.

1 vakantiepark in Ees


Landal Het Land van Bartje in Ees, Drenthe

Landal Het Land van Bartje is een bungalowpark dat midden in de Drentse bossen ligt. Vanuit het park kan je prachtige fiets- en wandeltochten maken.

ca. 400 bungalows - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur - ligging in het bos - aangeboden door Landal GreenParks

Over Ees

Ees is een klein Drents dorp dat in de gemeente Borger-Odoorn ligt. Het dorp is te vinden tussen de plaatsen Emmen en Assen waar je tal van voorzieningen treft. In Ees zelf vind je een supermarkt waar je terecht kan voor de dagelijkse boodschappen.

In de omgeving van Ees kan je heerlijk wandelen en fietsen door de mooie natuur en kleine dorpjes. Bij boswachterij Odoorn kan je verschillende wandelroutes volgen en zo genieten van de veelzijdige omgeving. Ook leuk is een bezoekje aan museumdorp Orvelte.

Meer tips voor leuke uitstapjes in de omgeving van het dorp vind je bij de uitgebreide informatie over de vakantieparken in Ees.

Kijk hier voor nog veel meer vakantieparken in Drenthe of bekijk hier alle plaatsen in Nederland.