Over Buitengoed Drentse Vennen

Lees alles over dit vakantiepark in Drenthe

Hieronder vind je een uitgebreide omschrijving van Buitengoed Drentse Vennen. Buitengoed Drentse Vennen is een vakantiepark in Drenthe en is te vinden in de plaats Een.

Impressie van Buitengoed Drentse Vennen in Een, Drenthe

Wil je meer weten over de verschillende soorten accommodaties, de voorzieningen of bijvoorbeeld de omgeving van dit vakantiepark? Maak dan een keuze uit een van de onderwerpen hierboven en kom alles te weten over dit vakantiepark in Een.

Informatie over Buitengoed Drentse Vennen

Buitengoed Drentse Vennen in Een – Drenthe – is een rustig en kleinschalig vakantiepark in een mooie omgeving. Het bungalowpark ligt midden in de natuur en is omgeven door bos, graslanden en heide. Dit maakt het park erg geschikt voor liefhebbers van rust en natuur.

In de omgeving kan je heerlijk fietsen en wandelen, de mooie natuur wordt afgewisseld door gezellige dorpjes. Ook gezellige plaatsen als Assen, Groningen en Drachten zijn in de omgeving van Buitengoed Drentse Vennen te vinden.

Volop genieten

Tijdens een vakantie op Buitengoed Drentse Vennen hoeft niemand zich te vervelen. Hoewel dit een kleinschalig vakantiepark is zullen jong en oud er volop genieten. Vlak bij het vakantiepark vind je bijvoorbeeld een groot recreatiemeer met een zandstrand. Hier kan je heerlijk zwemmen of zonnen op het strand.

Ook op het vakantiepark vind je verschillende faciliteiten voor alle leeftijden. Voor kinderen zijn er een leuke speelweide en een dierenweide op het park te vinden. Ook zijn er verschillende sport- en spelfaciliteiten. Voor het ontbijt kan je gebruik maken van de broodjesservice op Buitengoed Drentse Vennen.

En ook in de omgeving van het vakantiepark is er genoeg te beleven. Geniet van de natuur, bezoek verschillende bezienswaardigheden of breng een leuk bezoekje aan een van de gezellige plaatsen in de omgeving.

Comfortabele villa’s in het groen

Op Buitengoed Drentse Vennen vind je comfortabele villa’s die voorzien zijn van alle gemak. Op het park vind je villa’s voor 4 tot 6 personen die zijn voorzien van een heerlijk terras en een eigen parkeerplaats. In verschillende accommodaties is ook je huisdier van harte welkom.

De villa’s zijn luxueus ingericht en zijn o.a. standaard voorzien van een tv, stereo-set, magnetron en centrale verwarming. Op voorkeur zijn diverse opties bij te boeken en ook zijn er rookvrije en huisdiervrije accommodaties beschikbaar.

Ook op vakantie in Drenthe?

Lijkt een vakantie in Drenthe je wel wat? Lees dan snel verder over Buitengoed Drentse Vennen en ontdek alles over dit leuke vakantiepark in Drenthe. Lees meer over de verschillende faciliteiten, de beschikbare accommodaties en leuke uitstapjes in de omgeving.

Als je een leuke accommodatie hebt gevonden kan je deze direct online boeken. We wensen je alvast een heerlijke tijd!

Buitengoed Drentse Vennen boeken?

Wil je direct een verblijf op Buitengoed Drentse Vennen boeken? Ga dan naar de website van Hogenboom Vakantieparken en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij Buitengoed Drentse Vennen in Een.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Buitengoed Drentse Vennen
Amerika 10
9342 TC Een

Bekijk hier de ligging van Buitengoed Drentse Vennen.