Over Landgoed ‘t Wildryck

Lees alles over dit vakantiepark in Drenthe

Hieronder vind je een uitgebreide omschrijving van Landgoed ‘t Wildryck. Landgoed ‘t Wildryck is een vakantiepark in Drenthe en is te vinden in de plaats Diever.

Impressie van Landgoed ‘t Wildryck in Diever, Drenthe

Wil je meer weten over de verschillende soorten accommodaties, de voorzieningen of bijvoorbeeld de omgeving van dit vakantiepark? Maak dan een keuze uit een van de onderwerpen hierboven en kom alles te weten over dit vakantiepark in Diever.

Informatie over Landgoed ‘t Wildryck

Landgoed ‘t Wildryck in Diever – Drenthe –  is een mooi gelegen vakantiepark tussen de steden Assen en Meppel. Het vakantiepark grenst aan Nationaal Park het Drents-Friese Wold en ligt midden in het bos. De afwisselende omgeving maakt het een prima uitvalsbasis voor mooie wandelingen en lange fietstochten.

Je kan uren dwalen door de afwisselende natuur, fietsen langs pittoreske dorpjes en leuke uitstapjes maken in de omgeving. Op het vakantiepark zelf vind je een groot aantal faciliteiten voor gasten van alle leeftijden. Dit maakt Landgoed ‘t Wildryck een echt familiepark.

Landgoed ‘t Wildryck, plezier voor iedereen

Op Landgoed ‘t Wildryck vind je faciliteiten voor jong en oud. Zo is er o.a. een overdekt zwembad met een apart peuterbadje en een leuke speeltuin. Bij een regenachtige dag kan je binnen spelen op de leuke speelzolder. Ook vind je op het vakantiepark leuke sport- en spelfaciliteiten en verschillende horecavoorzieningen.

In de omgeving van Landgoed ‘t Wildryck kan je genieten van de prachtige natuur maar ook op bezoek naar leuke steden als Meppel, Assen en zelfs Groningen. Met natuurgebieden als het Dwingelderveld en het Drents-Friese Wold kunnen natuurliefhebbers hier hun hart ophalen. De kinderen vermaken zich volop in Dierenpark Emmen, Plopsaland en Verkeerspark Assen. Voor iedereen is er wel iets te beleven!

Mooie landhuizen bij het Drents-Friese Wold.

Op vakantiepark Landgoed ‘t Wildryck vind je prachtige vakantiewoningen voor 4 tot 6 personen. De landhuizen zijn voorzien van alle gemak en comfort en beschikken over een heerlijk terras waar je kan genieten van de frisse buitenlucht. Ook zijn er speciale vakantiewoningen voor mindervaliden en voor cara-patiënten. Voor iedereen is wel een gepaste accommodatie te vinden. En vanuit je vakantiewoning stap je zo het bos in.

Bovendien vind je op Landgoed ‘t Wildryck een mooie camping met ruime kampeerplaatsen voor maximaal 6 personen. Voor nog meer comfort kan je zelfs kiezen voor een kampeerplaats met vloerverwarming.

Kies ook voor een vakantie in Drenthe

Lijkt Landgoed ‘t Wildryck je wel wat? Lees dan snel verder en bekijk alle faciliteiten en de verschillende soorten accommodaties op het park. Ook vind je een aantal leuke tips voor uitstapjes in de omgeving van het vakantiepark. Heb je een geschikte accommodatie gevonden dan kan je deze direct online boeken. Boek dus snel een vakantie en geniet volop in dit mooie vakantiepark in Drenthe.

Landgoed ‘t Wildryck boeken?

Wil je direct een verblijf op Landgoed ‘t Wildryck boeken? Ga dan naar de website van Hogenboom Vakantieparken en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij Landgoed ‘t Wildryck in Diever.

Meer over dit vakantiepark

Adresgegevens

Landgoed ‘t Wildryck
Groningerweg 13
7981 LA Diever

Bekijk hier de ligging van Landgoed ‘t Wildryck.