Vakantiepark Diever

Diever is een gezellig dorp in Zuidwest Drenthe dat grenst aan Nationaal Park Het Drents Friese Wold. Op deze pagina vind je de vakantieparken in Diever.

Diever is een leuk esdorp dat in een mooie omgeving ligt. Omdat Diever grenst aan het Drents Friese Wold leent de omgeving zich natuurlijk erg voor schitterende fietstochten en lange wandelingen. Maar Diever heeft meer te bieden.

In het dorpje zelf vind je bijvoorbeeld het Archeologisch Centrum West Drenthe, stellingmolen De Vlijt en een hunebed. Ook kan je in Diever lekker uit eten, een terrasje pakken en de boodschappen doen. Kortom, in dit gemoedelijke dorpje voel je je direct thuis.

Voor meer informatie over Diever en de omgeving kan je terecht op de website Diever.nl en bij de VVV Drenthe. Nog meer tips voor uitstapjes in de omgeving vind je bij de uitgebreide omschrijving van de vakantieparken in Diever.

Vakantiepark Diever - 1 resultaat

Landgoed ‘t Wildryck

Drenthe, Diever

Landgoed 't Wildryck is een gezellig vakantiepark in zuidwest Drenthe. Dit leuke familiepark beschikt over een overdekt zwembad en een binnen- en buitenspeeltuin.

In het kort: ca. 150 accommodaties - huisdieren welkom - kinderen en familie - rust en natuur - ligging in de natuur, in het bos - aangeboden door Hogenboom en Roompot Vakanties

Landgoed ‘t Wildryck

Prijzen en beschikbaarheid