Prijzen en beschikbaarheid

De Huttenheugte

De Huttenheugte in Dalen – Drenthe – is een bungalowpark waar je de grootste pret zult hebben. Het park ligt rond een meertje, in alle rust tussen de weilanden vlak bij Coevorden.

Op het park vind je leuke activiteiten voor alle leeftijden zoals het subtropisch zwemparadijs de Aqua Mundo, de overdekte activiteitenhal Action Factory, attractiepark Plopsa Indoor (kies voor het voordelige arrangement)  of de kinderboerderij met wasberenopvang. Voor jong en oud is er wel iets te doen.

Op vakantiepark De Huttenheugte liggen comfortabele vakantiehuisjes voor 2 tot 8 personen. Met verschillende luxeniveaus en prijsklasses en voorzien van alle comfort en gemak. De huisjes zijn mooi gelegen en je kunt heerlijk genieten van je eigen terras.

Genoeg te beleven voor jong en oud.

Natuurlijk vind je op bungalowpark De Huttenheugte tal van faciliteiten. Zo zijn er verschillende horecavoorzieningen waar je uit eten kunt gaan of een maaltijd af kunt halen. Ook zijn er sport- en spelfaciliteiten voor volwassenen en kinderen en vind je op het park een uitgebreide supermarkt.

Ook in de omgeving van het vakantiepark is er genoeg te beleven. Het gezellige Coevorden ligt vlak bij het park en in de omgeving is het heerlijk fietsen. Neem dus je fiets mee of maak gebruik van de verhuur op het park.

Lees alles over de verschillende faciliteiten en accommodaties op vakantiepark De Huttenheugte. Daarnaast vind je leuke tips over wat er in de omgeving te doen is. Kies ook voor een heerlijk verblijf op dit leuke bungalowpark in Drenthe.

De Huttenheugte boeken?

Wil je direct een verblijf op De Huttenheugte boeken? Ga dan naar de website en bekijk de beschikbaarheid en prijzen bij dit vakantiepark in Drenthe. Je kan ook hier kijken of er nog een mooie last minute aanbieding voor De Huttenheugte is.

prijzen en beschikbaarheid

Adresgegevens

De Huttenheugte
Reindersdijk 55
7751 SH Dalen

routebeschrijving